2777
2789
عنوان

دوست داری صبح پاشدی چه اتفاق خوبی واست بیفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 46 پست

مثلا اون خاستگاریم که چند سال پیش مامانمینا  بخاطر سن کمم ردش کردن به منم نگفتن دوباره بیاد😂چون از نطر خودم خیلی خوب بودن مامانش خیلی کراش بود

برای دل شکستگی ام جبران کننده ای جز تو نمیبینم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا اون خاستگاریم که چند سال پیش مامانمینا  بخاطر سن کمم ردش کردن به منم نگفتن دوباره بیاد😂چو ...

عزیزم🥰🥰چه خواسته ی باحالی، ایشالا قشنگم 

به عنوان مشاور میتونین روی من حساب کنین ❤❤
هیچی حالمو خوب نمیکنههه پدرم ک رفت دنیا بی معناس

سلام قشنگم شبت بخیر 

خیلی خیلی تسلیت میگم

خیلی سخته و هیچ جملاتی نمیتونه جای ایشون رو پرونه

من براتون آرامش و حال خوب رو دعا میکنم

مرگ پایان زندگی نیست و اموات زنده هستند و جایگاه بالایی دارند و راهی رو رفتن که تعیین شده ی خداست و همه ی ما باید بریم

راهی بد یا سخت که نیس 

راهی ابدی هست

و اموات همیشه کنار ما هستن

روحشون رها و آزاد

شما رها کنین و از خدا صبر بخواین

حتما  پیج های زیر رو فالو کن توی اینستا  مشکلت رو حل میکنن قشنگم
lady.energy7
zendegii_zibastt1400
meyhase

سلام قشنگم شبت بخیر  خیلی خیلی تسلیت میگم خیلی سخته و هیچ جملاتی نمیتونه جای ایشون رو پرونه ...

من زندگیم نابود شد چ فرقی داره برام ک ارواح منو ببینن چن سال دیگه ک بهام زندگی کنم بازجر و حسرته پدرم جوون بود تابود خوشبخت بودم الان چی! برام چ فرقی داره ک روحش کنارمن یانه

....
من زندگیم نابود شد چ فرقی داره برام ک ارواح منو ببینن چن سال دیگه ک بهام زندگی کنم بازجر و حسرته پدر ...

شما اولین نفر نیستی این اتفاق براش افتاده و آخرین نفر هم نخواهید بود

من خودم پدر بزرگم رو توی ۵۲ سالگی از دست دادم با کلی خاله و دایی مجرد،ولی اونا تلاش کردن زندگی کردن و ساختن

پدر شما به خواست و اراده ی خدا رفته و تا زمانیکه شما سر تعظیم فرود نیارین روح پدر نازنین شما هم ناراحته چون بی قراری های شما مانع ارتقای روحی ایشون میشه

من کاملا شمارو درک میکنم و میدونم هیچکس جای پدر رو پر نمیکنه 

دلتنگی های شما رو میفهمم

ولی ایشون به جایگاه ابدی خودش رفته

جایی که همه ی ما به زودی میریم

پس رها کنین تا روح ایشون در آرامش باشه و رها

حتما اون پیج هارو دنبال کنین چون سرگذشت افرادی که فوت شده رو نوشته