2777
2789
عنوان

امروز حسابی گریه کردم

183 بازدید | 13 پست

حس میکنم هیچوقت راننده نمیشم 

به جز جلسات اموزشگاه که چند سال پیش رفتم 

چند جلسه هم یه ماه پیش برداشتم 

ولی هنوز تو بلوار که می ایستم برای دور زدن ماشین میره عقب نمیدونم چرا ماشین جلو نمیره 

پشت چراغ قرمزم همینه 

شانسی که داشتم این چند روز خلوت بوده پشتم ماشینی نبوده وگرنه  کوبیده بودم به ماشین عقبی 😢😢😢😢 

به نظرتون من راننده میشم یا بفروشم ماشینمو😞😞😞😞🤕

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

میشی بابا اینقدر سریع ناامید نشو تلاش کن تمرین کن

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

خو دستی رو بکش وقتی تو ترافیکی یا آهسته حرکت میکنن با دستی آروم گاز بده وقتی خواستی حرکت کنی ماشین ک یکم راه افتاد بده پایین یا پات رو ترمز باشه تو ترافیک موقع خلاص هی تمرین کن از چیزی نترس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو دستی رو بکش وقتی تو ترافیکی یا آهسته حرکت میکنن با دستی آروم گاز بده وقتی خواستی حرکت کنی ماشین ک ...

کلاج بالا میارم همزمان گاز میدم ولی باز میره عقب😢😢

پشت چراغ قرمز همیشه دستی رو بکش،ولی برا بقیه موارد پات رو از رو ترمز برندار مگه اینکه گازماشین زیاد کنی دیگه ک ماشین تو شیب خیابون برنگرده

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
چند وقته پشت فرمون میشبنی  بعضی‌ها دیر راه می افتند شش ماه طول می‌کشه تا امید نشو رانندگی برای ...

چند روزه  شروع کردم  تو خیابونای اطراف خونم میرونم این تعطیلات فرصت خوبی برام بوده 😢

کلاج بالا میارم همزمان گاز میدم ولی باز میره عقب😢😢

حتمن سربالاییه دستی را نده پایین اول کلا بگیر بعد گاز بده ماشین اول یکم میره عقب گاز بده تا حرکت کنه یکم که راه افتادی خواستی بری دو دستی رو بده پایین

چند روزه  شروع کردم  تو خیابونای اطراف خونم میرونم این تعطیلات فرصت خوبی برام بوده 😢

تمرین زیاد و نترس بودن تنها راه کمک هست،

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
حتمن سربالاییه دستی را نده پایین اول کلا بگیر بعد گاز بده ماشین اول یکم میره عقب گاز بده تا حرکت کنه ...

نه سر بالایی نیست خیلی خیلی شیب کمی داره 

باور میکنی شده برام کابوس شبا خوابم نمیبره

چند روزه  شروع کردم  تو خیابونای اطراف خونم میرونم این تعطیلات فرصت خوبی برام بوده 😢

اووو عجله نکن فعلا تو خیابون های اصلی شهر که شلوغه نرو تا کم کم یاد بگیری 

اوایل دنبال جای پارک میگردی ولی کم کم میفهمی کجاها برای پارک بهتره 

سعی کن توی کوچه های خلوت نری اگر ماشین از روبه رو اومد بزن کنار بایست اون ماشین رفت بعد شما برو 

برای هماهنگی کلاچ و گاز یه مدت کار کنی دستت می یاد رانندگی هنره کارت راه می افته صبور باش یاد میگیری

نه سر بالایی نیست خیلی خیلی شیب کمی داره  باور میکنی شده برام کابوس شبا خوابم نمیبره

اولاش هنینه رانندگی فقط تمرینه پس دستی رو بالا نگه دار تهش اینه ماشین و خلاص کن پا رو ترمز دستی هم بالا

اووو عجله نکن فعلا تو خیابون های اصلی شهر که شلوغه نرو تا کم کم یاد بگیری  اوایل دنبال جای پار ...

ممنون از اعتماد به نفسی که دادین بهم 

ممنون از اعتماد به نفسی که دادین بهم 

اره بابا کاری نداره من چند ساله پشت فرمون می‌شینم هنوز گاهی سوتی میدم منتها اگرمثلا وسط خیابون خاموش کردی اصلا برات مهم نباشه به هیچ‌کس نگاه نکن استارت بزن آروم دوباره راه بیافت من با اینکه بار اول گواهی نامه ام رو گرفتم آدم فرزی هم هستم باز تا یک سال به در و دیوار میزدم ولی ما امید نشدم الان دست فرمونم عالی شده شما هم فقط نترس گازش رو بگیر و برو