2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله و الان اون حرمته از بین رف برو منت کشی🫥🤦🏻‍♀️

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻
چقد این روزا همه قهر کردن 😐

۱۴۰۲ نمیسازه بهمون

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻

اه یاد قبلنای خودمون افتادم

انشالله بچه دار بشی انقدر سرت گرم اونا میشه ک قهر و آشتیش فرقی ب حالت نکنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
مقصر اونه خب کار اشتباهش چند بار تکرار کرده منم دلم گرفته ازش دوست نداشتم زود ببخشم ولی الان دلم گرف ...

چکار کرده 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
جون دلم بگو

تو یوتیوپ رقص زنا رو نگاه کرده بود دیدم بهش گفتم انکار کرد گفت مال قبله منم گفتم خودتو سیاه کن چک کردم قبلا نبوده بعد هم خیلی پیام داد که دوست دارمو و فلان و از این چرتو پرتا منم که کوتاه نیومدم و سفره دلمو باز کردم از گذشته ها گفتم که چقدر اذیتم کرده تو این سال ها و منم گذشت کردم ولی اون آدم نشده قبلا خیانت دیدم ازش... دلم چرکینه ازش نمیتونم ببخشمش راحت چیکارش کنم اینو من🥺

دلم خیلی ازش پره نمیتونم دلم میگه برو بهش پیام بده ولی عقلم میگه نکن اون آدم نمیشه و پررو تر میشه

مردا همینن واقعا هم پررو میشن