الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻
برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻
تو یوتیوپ رقص زنا رو نگاه کرده بود دیدم بهش گفتم انکار کرد گفت مال قبله منم گفتم خودتو سیاه کن چک کردم قبلا نبوده بعد هم خیلی پیام داد که دوست دارمو و فلان و از این چرتو پرتا منم که کوتاه نیومدم و سفره دلمو باز کردم از گذشته ها گفتم که چقدر اذیتم کرده تو این سال ها و منم گذشت کردم ولی اون آدم نشده قبلا خیانت دیدم ازش... دلم چرکینه ازش نمیتونم ببخشمش راحت چیکارش کنم اینو من🥺
دلم خیلی ازش پره نمیتونم دلم میگه برو بهش پیام بده ولی عقلم میگه نکن اون آدم نمیشه و پررو تر میشه
مردا همینن واقعا هم پررو میشن