2777
2789
دقیقا خیلی سال گندیه من که از روز اول اشکم دراومد گفتم چه سال مضخرفیه

منم🖤

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻
اه یاد قبلنای خودمون افتادم انشالله بچه دار بشی انقدر سرت گرم اونا میشه ک قهر و آشتیش فرقی ب حالت ن ...

بچه دارم دو تا اوفففف کاش بچه نداشتم جدا میشدم ازش راحت خیلی اذیتم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یوتیوپ رقص زنا رو نگاه کرده بود دیدم بهش گفتم انکار کرد گفت مال قبله منم گفتم خودتو سیاه کن چک کر ...

چا انقد کنترل گری عزیزم ؟ اسیر گرفتی مگه .. این طوری بدتر میشه ک 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
چا انقد کنترل گری عزیزم ؟ اسیر گرفتی مگه .. این طوری بدتر میشه ک 

کنترل گر یعنی بیخیال باشم وقتی میره فیلم رقص زنای لختو میبینه من بدم میاد خب یکم درکم کنه چیکار میشه نمیمیره که نبینه... در ضمن خیانت هم کرده بهم دو بار منو افسرده کرده با کاراش هر بار هم به غلط کردن میوفته منم برا بچه هام می‌سازم باهاش ولی کاش میتونستم جدا شم

کنترل گر یعنی بیخیال باشم وقتی میره فیلم رقص زنای لختو میبینه من بدم میاد خب یکم درکم کنه چیکار میشه ...

عزیزم من متاهل نیستم براب همین نمیتونم قطعی بهت بگم .. 

ولی ببین ، کنترل گر از این نظر میگم که میری گوشیشو چک میکنی .. یوتیوبشو ، هیستوریشو .. به نشرم این طوری درست نیست 

حالا قبول دارم ک اون اقا اشتباه کرده ، بهتون خیانت شده برای همین این طوری شده رفتارتون .. 

ولی کلا میخام اینو بهت بگم ، این طوری فقط خودت اذیت میشی و از بین میری 

بخدا همسرت عین خیالش نیست .. 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
عزیزم من متاهل نیستم براب همین نمیتونم قطعی بهت بگم ..  ولی ببین ، کنترل گر از این نظر میگم که ...

بله حرفات درسته ولی عزیزم اینارو بعدا میفهمی که انشاالله هیچوقت درگیرش نشی وقتی چک نکنی و بعد بفهمی داره زندگیت به فنا میره اونوقت مث من ترس تو جونت میوفته که هی مواظب زندگیت باشی 

بله حرفات درسته ولی عزیزم اینارو بعدا میفهمی که انشاالله هیچوقت درگیرش نشی وقتی چک نکنی و بعد بفهمی ...

اخه گلم این ک نشد مواظبت .. 

ببین شما به بچت هم چن بار بگی فلان کار رو انجام نده و هی تکرار کنی ، هوایی میشه ببینه قضیه چیه و کنجکاویش گل میکنه . 

این طوری خودت اذیت میشی دیگه ، مثلا الان با قهر کردن میخوای مواظب زندگیت باشی؟

به نظرم هر چیم ک باشه این راهش نیست 

چیکار کنم بنظرت که حالم خوب شه🥺

دوش بگیر ، ارایش کن با بچه هات وقت بگذرون ، بیرون برو .. 

همه چیز که شوهرت نیست 

تو اگه هوای خودتو داشته باشی و به خودت برسی و برای خودت ارزش قاعل شی ، همسرت هم بیشتر به سمتت جذب میشه 

بعدم غیر مستقیم باهاش اشتی کن به نظرم اون قدرا هم مساعله غیر قابل بخششی نیست ، یکم اسون بگیر هم به خودت هم همسرت ، شاید این طوری بیشتر باهات راه بیاد 

دوش بگیر ، ارایش کن با بچه هات وقت بگذرون ، بیرون برو ..  همه چیز که شوهرت نیست  تو اگه ...

مرسی گلم یکم بهتر شدم سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم الان که ماه رمضونه بعد میرم باشگاه ثبت نام میکنم یک به پوستم برسم و برم خرید راست میگی غیر مستقیم آشتی میکنم باهاش بازم مرسی گلم❤️❤️

مرسی گلم یکم بهتر شدم سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم الان که ماه رمضونه بعد میرم باشگاه ثبت نام میکنم ی ...

انشالله دلت شاد باشه خواهری 🥰❤

دقیقا خیلی سال گندیه من که از روز اول اشکم دراومد گفتم چه سال مضخرفیه

من‌که روز اول عید بیمارستانی شدم‌ 

دیگ‌خدا آخرشو بخیر کنه...

چون تو خورشیدم نبودی دل نشد آبان تو ...........زینبم 🖤فن کیپاپ نیستم پروفایلم یه بازیگر اهل ویتنامه ناشناس تلگرامم:https://t.me/paym_nashenasBot?start=t7svAwREq