اومدیم شهرستان خونه مادربزرگ شوهرم، من چون سنگ کلیه دارم نباید روزه بگیرم، مادر بزرگ و پدربزرگ همسرم هم روزه نمیگیرن. هرروز من و بچه کوچیک های فامیل میشستیم دور هم با مادر بزرگ پدربزرگ غذا میخوردیم، ولی امروز هیچکس نیست، مادربزرگ هم رفته عیددیدنی جایی فقط پدربزرگ خونه است که خوابه ایشونم، منم روم نمیشه برم آشپزخونه غذا بذارم یا اصلا بگردم ببینم چیزی هست یانه، سال اولیه که اومدیم موندیم خونشون. شوهرم که کلی کار داره خونه نیست. چیکار کنم به نظرتون؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
میگم که روم نمیشه برم از یخچال نگهداری چیزی بردارم. صبح صبحانه خوردم وسط روز برای پدربزرگ میوه پوست گرفتم خودمم خوردم دیگه چیزی نخوردم خیلی هم گرسنه ام
خودمم تو فکرم بود برم غذا از بیرون بگیرم هم برای خودم هم برای مادربزرگ پدربزرگ ولی اصلا غذای بیرون نمیخورن یک جوری توهین به حساب میاد براشون بعد به نظرت زشت نیست برم برای خودم بگیرم؟