2777
2789
عنوان

گررررسنمههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
همسر جواب تلفن نمیده، پیام هم دادم از صبح جواب نداده. آخه من نمیدونم جای مواد خوراکی کجاست، بعد بگر ...

اگه اخلاقشون خوبه و لارجن نه اشکالی نداره..یه چیز ساده درست کن...یا پدر بزرگه رو بیدار کن بگو من نهار درست کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم تو فکرم بود برم غذا از بیرون بگیرم هم برای خودم هم برای مادربزرگ پدربزرگ ولی اصلا غذای بیرون ن ...

ن بگیر تو همون پارکینگ یا حیاط بخور نبینن

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

املت تخم مرغ سرخ کن یا نون پنیر و گوجه و خیار

دست گلشون درد نکنه صبحانه کلی برام چیده بودن از همین چیزا

من مشکلی ندارم ناهار بخوام همینو بخورم ولی آخه میگم زشت نباشه جلوشون برم سر یخچال

خب نگاه کن شاید اصلا غذا نذاشته شما برا پدربزرگم درست کن بالاخره بیدار شه غذا میخواد. ولی خبرخدایی م ...

اصولا اینجوری بود که عمه های شوهرم یا مادرشوهرم برای سحری شون و شوهرم غذا می‌پخت یک مقدار هم میذارن برای ما چندتا برای ناهار. احتمال خیلی زیاد غذا برای ما داخل یخچال هست ولی مادربزرگ نیومده خونه زشت نیست من ناهار داغ کنم بخورم؟

اصولا اینجوری بود که عمه های شوهرم یا مادرشوهرم برای سحری شون و شوهرم غذا می‌پخت یک مقدار هم میذارن ...

اگه اینطور هست پاشو گرم کن زشته میگن ی غذام گرم نکرده بخوره.منتظر بوده ما بیایم گرم کنیم

دست گلشون درد نکنه صبحانه کلی برام چیده بودن از همین چیزا من مشکلی ندارم ناهار بخوام همینو بخورم ول ...

نه عزیزم 

طبق تجربه  بعدا کسی ازت تشکر نمیکنه که آفرین نرفتی آشپزخونه 

میگن به خودش ارزش نگذاشت و برای سلامتی ارزش قائل نشد

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!