2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم راهنمایی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 60 پست
معلومه خیلی دوست داره

اره خیلی اینو همه میگن تو کل شهر زبانزده چون بخاطر من دونفرو کشت و ۵سال زیر حکم اعدام موند میترسم کامل توضیح بدم شناسایی بشم از فامیلاش عضو هستن اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی اینو همه میگن تو کل شهر زبانزده چون بخاطر من دونفرو کشت و ۵سال زیر حکم اعدام موند میترسم کا ...

😐😐پس قاتله ک اینقد راحت میزنتت،،

قهر دوای درد نیست،،بشین صحبت کن،و سعی کن باارامش مشکلتونو حل کنی

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
مرسی از راهنماییت دوستم 

فدات گلم ،حالا عید رو زهر خودت نکن،،بهش فرصت بده خودتم یکم کوتاه بیا عزیزم

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
😐😐پس قاتله ک اینقد راحت میزنتت،، قهر دوای درد نیست،،بشین صحبت کن،و سعی کن باارامش مشکلتونو حل ...

اره متاسفانه تمام زندگیش و ۵سال جوونیمون باختیم هر دو البته من چیزای بیشتری هم باختم 

اره خیلی اینو همه میگن تو کل شهر زبانزده چون بخاطر من دونفرو کشت و ۵سال زیر حکم اعدام موند میترسم کا ...

معلومه از دوست داشتن زیادی سعی کن دچاربدبینی نشه غرورتوبزارکنار درسته کارش منطقی نیست ولی دوست داشتن زیادی عقل آدم می‌بره زودعصبانی میشه بودم پشیمون

معذرت خواستن نشانه عقل است 
فدات گلم ،حالا عید رو زهر خودت نکن،،بهش فرصت بده خودتم یکم کوتاه بیا عزیزم

اره حق باشماست از طرفی دوتا خواهرامم با من زندگی میکنن اونام خیلی ناراحتن دیشب پسرم تو ماشین گوشاشو گرفته بود تند تند سرشو میکوبید به شیشه ماشین از استرس

معلومه از دوست داشتن زیادی سعی کن دچاربدبینی نشه غرورتوبزارکنار درسته کارش منطقی نیست ولی دوست داشتن ...

من به دوس داشتنش میگم دوست داشتن بیمار گونه همیشه میگم تو منو دوست داری خیلیم داری ولی بیمار گونه

اخه سر چی دعواتون شد؟ ولی عاقلانه تصمیم بگیر، یاد بگیر با سیاست رفتار کنی تا همیشه پیشش عزیز باشی، ...

صفحه اول توضیح دادم سر اینکه میگفت تو سر من داد زدی نصاب پرده شنیده صدات رو

من به دوس داشتنش میگم دوست داشتن بیمار گونه همیشه میگم تو منو دوست داری خیلیم داری ولی بیمار گونه

دست آن نیست نمی تونه اگه میتونی مشاوره ببرش

معذرت خواستن نشانه عقل است