2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم راهنمایی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرات چرا با تو زندگی میکنن اگه دو تا خواهرن خودشون نزدیکی شما خونه مستقل بگیرن خوب، بیچاره مرده عصبی میشه دیگه یه کمی کوتاه بیا وبه فکر بچت باش اینقدر پیشش کتک بخوری اونم تحقیر میشه وبزرگ شد اعتماد به نفس وعزت نفسش پایین میاد

نمیاد اگه بهش بگم میگه مگه من دیوونه ام خودت دیوونه ای خودش رو خیلی عقل کل میدونه

یک نوع مریضیه بدبینی وشکاکی فکرمیکنه تودوسش نداری دعابگیر حتماببرش بددچارمشکل میشید

معذرت خواستن نشانه عقل است 
خواهرات چرا با تو زندگی میکنن اگه دو تا خواهرن خودشون نزدیکی شما خونه مستقل بگیرن خوب، بیچاره مرده ع ...

پدرو مادرم فوت کردن اینا از سن یکیشون ۱۱و یکیشون ۱۳سالگی پیش من بودن الان هم یکیشون ۲۲و یکیشون۲۴سالشونه

البته همسرم لطف نمیکنه مقصر مرگ پدرو مادرم هست و دین داره ناگفته نماند که خواهرام خودشون ارث پدری دارن و خرجشون رو خودشون میدن فقط تو خونه ما زندگی میکنن از گرگای بیرون در امانن من از ۱۹سالگی هم براشون پدر بودم هم مادر الان ۳۱سالمه

عزیزم کوتاه بیا نزار کار خدای نکرده به اختلاف شدید برسه من دیدم میکم خدای نکرده کوتاه نیای برگردی خونه پدرت خیلی عواقب اش شدیدتر ازاین هست من تجربه کردم میکم باز خودت مصلحت ات بهتر میدنی 

یک نوع مریضیه بدبینی وشکاکی فکرمیکنه تودوسش نداری دعابگیر حتماببرش بددچارمشکل میشید

احساس میکنم این مریضیشون ارثیه چون برادراشم اینجورین تازه این آپدیت شدشون هست امکان داره این مریضی ارثی باشه؟

عزیزم کوتاه بیا نزار کار خدای نکرده به اختلاف شدید برسه من دیدم میکم خدای نکرده کوتاه نیای برگردی خو ...

پدرو مادر ندارم برادرهم ندارم با خانواده ام عمو عمه دایی خاله هم سر شوهرم قطع ارتباط کردم تو دنیا فقط دوتا خواهرم هستن

پدرو مادرم فوت کردن اینا از سن یکیشون ۱۱و یکیشون ۱۳سالگی پیش من بودن الان هم یکیشون ۲۲و یکیشون۲۴سالش ...

بهترین کار اینه دو واحد جدا بگیرین اونا خودشون باشن وشاهد قهر ودعوای شما نباشن احتمالا برای اونا سخت تره پیش داماد زندگی کنن البته نامحرمه گناه داره دوتا دختر تواین سن خطرناک هم هست

اره حق باشماست از طرفی دوتا خواهرامم با من زندگی میکنن اونام خیلی ناراحتن دیشب پسرم تو ماشین گوشاشو ...

وای الهی گناهداره

بی کسی سخته،خواهرات چشمشون به توهه

لطفا یه راهی پیداکن و باارامش کناربیاین،،زندگی همه اونقدرام ک فک میکنی خوب نیست،یکی شوهرش بیکاره،یکی خیانتکار،یکی معتاد،یکی محلش نمیده،،اینم عصبی بودنشه دیگه،زندان خیلی سخته اونم پنج سال،اونم حق داره روانش مشکل داشته باشه،،ایشالا مشکلتون حل شه گلم

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
بهترین کار اینه دو واحد جدا بگیرین اونا خودشون باشن وشاهد قهر ودعوای شما نباشن احتمالا برای اونا سخت ...

نه از بابت خطرناک بودن از دوتا چشمم بیشتر به شوهرم و خواهرام اعتماد دارم ولی حق با شماست تو قهر ودعواها خیلی اذیت میشن همیشه میگن اون بتو حرفی میزنه یا کتکت میزنه فقط خواهرمون نیستی هم پدری هم مادری هم خواهر بزرگتر اندازه هرسه اذیت میشیم

احساس میکنم این مریضیشون ارثیه چون برادراشم اینجورین تازه این آپدیت شدشون هست امکان داره این مریضی ا ...

آره امکان داره پدرخانم من همین مشکل داره یعنی خانوادگی برادراشم دارن

معذرت خواستن نشانه عقل است