2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم راهنمایی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم تو فاز قهر یه روز مونده به عید حاضر شد با تندی بهم گفت اماده شو بریم خرید منم گفتم نمیام سا ...

خب تقصیر شما بوده، رفتی رو اعصابش، گرچه سیلی زدن توجیه نداره ولی میخواسته آشتی کنه شما بد رفتار کردید

رفتارتون درست نبوده

منم رفتم تو فاز قهر یه روز مونده به عید حاضر شد با تندی بهم گفت اماده شو بریم خرید منم گفتم نمیام سا ...

به نظرم اینکه بحث کردید یه طرف توام خیلی بزرگش کردی که خونه فامیل نرفتی و قهر ادامه دادی انقدر جدا خوابیدن تو زندگی اصلا خوب نیست حتی اگه بدترین دعوا کرده باشین 

منم خیلی حالم بد و ناراحتم و دعوا کردم میشه تو تاپیک منم بهم بگی چیکار کنم دارم رسما دیوونه میشم 

کارش که خیلی زشت بوده.  اما شما هم دیگه زیادی کشش دادی.  اگر قصد آشتی داری وقتی بیداره یه جوری که ببینه شما رو بستنی رو بیار و با اشتیاق شروع کن به خوردن و با همسرت در مورد مزه و طمع بستتی و اینکه چقدر دوست داری صحبت کن.  کم کم همه چی درست میشه.  دعوا رو ادامه نده نذار از خونه رونده بشه.  بیرون از خونه پر از گرگ هست.  موفق باشی

اخه سر چی دعواتون شد؟

ولی عاقلانه تصمیم بگیر، یاد بگیر با سیاست رفتار کنی تا همیشه پیشش عزیز باشی، خیلی وقتا با همین قهر کردنا به مرور دو نفر نسبت به هم سرد میشن و وقتی به خودشون میان می بینن کار از کار گذشته

خصوصا که بچه هم داری

حرمت ها که ریخت دیگه نمیشه کاری کرد

اگه بگم میگه خودت دیوونه افکار پوسیده

زدن هیچ توجیحی نداره ،باهاش صحبت کن بگو خسته شدم از کتکات ،میزارم میرم ،این اخرین باره ک روی خوش بهت نشون میدم اگع نتونستی خودتو کنترل کنی ،،باره بعدی بخششی درکار نبست،همچنین خودتم سعی کن تو دعوا وقتی میدونی اون تعادل نداره باهاش دهن به دهن نشی و وقت دعوا محلش نده 

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱