2777
2789
عنوان

دعوا باکل خانواده شوهر😪

3365 بازدید | 110 پست

اول ازهمه بگم ک مااز یه شهردیگه‌  رفتیم پیش خانواده شوهرم مشهدواسه عروسی برادرشوهرم

رفتیم خونه یکی دیگ ازبرادرشوهرم وعروسی رفتیم وتمام شد وفرداش‌صب‌به‌همسرم‌ گفتم‌ سالی‌ یبارتعطیل‌ میکنی‌ بریم‌ حرم‌ یدوربزنیم‌بیاییم‌ میگفت‌ک‌باجاریت‌برو‌درصورتی‌ک‌خونشون‌کلی‌مهمان‌

داشت‌وداشت‌غذادرس‌میکرد‌ ومنم‌ دوس‌ داشتم‌باخودش‌برم‌بیرون‌دوربزنم‌ بهشم‌گفتم‌ من‌دوسدارم‌باتوبرم‌بیرون‌‌میگفت‌من‌رانندگی‌نمیتونم‌بکنم‌

ومیترسم‌تصادف‌کنم‌ 

خلاصه‌تابعدازظهرهی‌اسرارو‌قهر‌کردم‌ک‌ بریم‌ اونم‌همش‌خواب‌بود‌ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی تو همونی که تو یه تاپیک گفتی شوهرم ۱۴ سال بزرگتره و اختلاف زیاد داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا بین کلمه هات فاصله بذار چشام درد گرفت😵‍💫

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

واسه بحث و دعواهم کوکو کنیم؟ 

خدایا شکرت

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔