2777
2789
عنوان

دعوا باکل خانواده شوهر😪

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 110 پست
اسی تو همونی که تو یه تاپیک گفتی شوهرم ۱۴ سال بزرگتره و اختلاف زیاد داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا بین کل ...

چجوری بدون فاصله نمیچسبن به هم 

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صفحه کیبوردش فرق داره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من بودم میموندم به جاریم کمک میدادم مهمونا که رفتن باهم میرفتیم حرم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
من این وسط دلم برای جاریه سوخت کلی مهمون شب خواب داره

منم طفلی تعطیلات به جا اینکه استراحت کنه باید مثه کوزت کار کنه تهشم مهموناش کلی ایراد به کاراش و خونه زندگیش میگیرن

خودتو دوس داشته باش❤️

نمیدونم فعلا که چشام ۸ تا شد🥴🥴🥴

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اون‌ پایین کنار علامت فاصله یه "خط و فلش" هست سمت راستش

اونو بزنی اینجوری میشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه