2777
2789

با خواهر شوهرم به اسرار خودش اومدیم خونه خاله اش،هی گفتم نمیام اذیتم گفت تو بیا خودم کمکت میکنم با زور منو اورد اینجا،دیشب بچم ک دوماهشع تا ساعت ۳ گریه میکرد و نیومدبغلش کنه پنج دقیقه کمکم کنه،اخه وقتی میریم جایی نمیخوابه..ولی حالا که صبح شده داره بازی میکنه میخنده اومده بردتش تو اتاق باهاش بازی کنه،چرا گریه اش برامنه خندش برا اونا🥺این چ عدالتیه

همین شکلیه که میگن "بچه خوبه، اما به شرطی که مال مردم باشه"😂

الان برو استراحت کن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بگیر بخواب

خوابم نمیبره پنج دیقه دیگه هم ک خسته شد و گریه کرد باز میاره بهم میدتش،کلا تا بازی میکنه بقیه حتی شوهرم بغلش میکنن باهاش بازی میکنن وقتی گریه میکنه یه دیقه یکی نگهش نمیدارهر ولی نمیزارن من باهاش بازی کنم

😂آخی ... خب دیگه منم پسر دایی فسقلیمو فقط تا وقتی خندونه دوس دارم وقت گریه میدم به مامانش😂 چون اصلا پیش من آروم نمیشه فقط پیش مامانش ولی خب شده هم عینهو مهد کودک بچه هاشونو دادن خوابوندم یا خواستن یه کاری انجام بدن مواظب نی نی هاشون بودم یه بار زنداییم یه توک پا رفت یجا پسرش خودشو کشت از بس گریه کرد 😑 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

همیشه همینه گریه و غذا دادن و کثیف کاری و پوشک مال مامانه 

بازی و خنده بچه مال بقیه 

اشکال نداره الان بخواب 

به عنوان تجربه بهش نگاه کن که کاری که میدونی درسته انجام بده و به حرف بقیه گوش نده 

ن خب این بغلش کنی اروم میشه ولی اینکارو نمیکنن

اوخی.. خودم باشم بغلش کنم 🥺 انقد بچه ها رو دوست دارم تو‌خیابونم بچه میبینم دیگه نمی‌فهمم کجام 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

دلم میخاد برم بگیرمش بگم بده من وقتی گریه اش برا منه خندشم باید برا من باشه

بعضیا نمیدونن وقتی بچه گریه میکنه باید چیکار کنن، چون هر مادری روش خودشو داره. یه سری وقتی بچه گریه میکنه دلشون میخواد کسی نیاد سمتشون، یه سری برعکس

بنظرم وقتی یکی میگه میخواد کمک کنه، مستقیم بهش بگو باید چیکار کنه تا مشکل پیش نیاد.

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

سلام عزیزم خوبی پسرمم خوبه خداروشکر تو چطوری بچت چطوره؟ زایمان کردی؟ عزیزم من درگیر کیارشم وقت نمیک ...

خداروشکر میگذره دیگه...سخت و اسون میگذره...

اره بخدا حق داری منم وقتایی ک هستی خوابه میام فقط فرت و فرت مشغولیات ذهنیمو میپرسم!!!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خداروشکر میگذره دیگه...سخت و اسون میگذره... اره بخدا حق داری منم وقتایی ک هستی خوابه میام فقط فرت و ...

عزیزم😍چ اسم قشنگی هستی خانوم

خدا حفظش کنه برات😍

درضمن خیلی ب خودت استرس نده هرچیزیش برات سوال نباشه ایتجوری خیلی اذیت میشی

عزیزم😍چ اسم قشنگی هستی خانوم خدا حفظش کنه برات😍 درضمن خیلی ب خودت استرس نده هرچیزیش برات سوال نب ...

سلامت باشی عزیزدلمی...

باورکن دست خودم نیس...اون از اول تولدش ک گفتن قلبش صدای اضافه میده روز اول زایمانو بهم زهرمار کردن دیگه من گریه های عالمو کردم.بعدش پی پی نمیکرد گفتن شاید مجراش بستس!!بعدش زردی گرفت رفت تو دستگاه!!بعدش نافش گفتن خیلی بزرگه شاید فتقه!!بعدش نفخش شروع شده....نازی من خل و چل شدم دست تنها نمیفهمم چی عادیه چی نیس 😭

دعا کن اول خدا منو آدم کنه دست بردارم از این پرسوجوهای الکی و عیب تراشی دوم بچم سالم باشه🫠

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر