2777
2789
عنوان

کسی که هوشیاری 5 زنده میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 15496 بازدید | 94 پست
من نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی خب ایشونم شاید نمیدونسته و اینطوری فکر میکرده ولی خب باز از یه طرف شم ...

واالله بابا مامان من پزشکن 

یه پزشک دل نداره دل مریضشو اینجوری بشکنه حتی

اونم با لبخند

یه امیدتون به خدا باشه ای 

چیزی

بالاخره اینجور مواقع آدم نیاز داره امیدوار باشه

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فعلا شما بقیه رو نخوری!!!! استارتر شرایط روحی خوبی نداره و نگران حال عزیزش هست بحث زندگی و زن ...

ممنون عزیزم واقعا برا ما کوچکترین حرف زنده موندن امید میده و برعکسش نابودمون میکنه

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
ما هم یکی تو کما داریم سطح هوشیاری ۶ میگن اما هیچ جای بدنش تکون نمیده اون ایست قلبی کرده بوده احیا ش ...

انشالله مریض شماهم شفا پیدا کنه مادرم سه سال پیش تو کما از دست دادم بعد یک هفته اما اون حرکت نداشت مغزشم مشکل داشت اما خدا بدل ما نگاه کنه

انشالله مریض شماهم شفا پیدا کنه مادرم سه سال پیش تو کما از دست دادم بعد یک هفته اما اون حرکت نداشت م ...

عزیزم حدا مادرتون رحمت کنه. توکل به خدا ان شاء الله که داداشتون بهوش میاد دلتون شاد میشه

ممنون عزیزم اما امیدمون کمه اکسیژن مغزش کمه الان ۶ روزم هست تغییری نداشته🥺

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏

کاش برادرت خوب بشه، مادر من ۲۹ دی رفت تو کما هوشیاریش۳ بود، ۷ بهمن اعلام مرگ مغزی کردن و اعضاشو اهدا کردیم، ولی انگار هنوزم هست نمیتونم رفتنشو باور کنم🥲

میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستید🥲
عزیزم حدا مادرتون رحمت کنه. توکل به خدا ان شاء الله که داداشتون بهوش میاد دلتون شاد میشه ممنون عزیز ...

کسانی بودن بعد چند هفته یا حتی ماه بهوش اومدن انشالله دل همه کسانی که بیمار دارن شاد بشه

کاش برادرت خوب بشه، مادر من ۲۹ دی رفت تو کما هوشیاریش۳ بود، ۷ بهمن اعلام مرگ مغزی کردن و اعضاشو اهدا ...

خدا بیامرزه منم مادرمو سه سال پیش از دست دادم اما چاره ای نیست قبول کردم اما هنوز داغش تازه است انشالله خدا به جوونی برادرم رحم کنه