2777
2789
عنوان

کسی که هوشیاری 5 زنده میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 15497 بازدید | 94 پست
عزیزم هوشیاری زیر ۱۰مرگ مغذیه:)

خواهشا وقتی یه چیز رو نمیدونید نظر غلط ندید و بقیه رو به اشتباه راهنمایی نکنید!!!!! 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر شما بهبود پیدا کرد که شد ۵ معجز کسی از ۳بر نمی گرده

اتفاقا دختر عموم هوشیاریش رو دو بود داداشم همشاریش رو سه بود هر دوتاشون بعد گذشته یک هفته به هوش اومدن. داداشم دو سال پیش تصادف کرد دختر عموم۴ ماه قبل

چقد طول کشید؟ 

فکر کنم دو هفته

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

من همه سایت زیر و رو کردم تو این چند روز خیلیا بخاطر تصادف از کنا دراومدن ان شاء الله برادد شما هم زود خوب میشن

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏
حالا ایشون یچی گفته اونم تازه نمیدونسته بنده خدا. نخورینش

باابد خورده بشه کسی که وقتی چیزی نمیدونه میاد یک خواهر رو مژده دروغ میده به مرگ برادرش اونم با لبخند ژکوند

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
عزیزم هوشیاری زیر ۱۰مرگ مغذیه:)

بسم اله اينارو  از كجاتون در ميارين؟؟؟

يكم مطالعه كن بعد دل نگرانه يه خواهرو بلرزون

من براي دلداري نميگم واقعا ٥ اگه كاهشي نشه احتمال برگشت خيلي داره

خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
شمما واقعا چرا با این حد از اطلاعات نظر میدی؟؟؟؟؟ مغز هم با ز نوشته میشه

واقعا.. حتی اگه درستم بود چطور دلشون میاد به یکی که تو شرایط بدیه همچین چیزی بگن.. حالا مطمئنم نیستن🤦‍♀️ من یه لحظه با خوندنش قلبم تیر کشید

حتی سطح هوشیاری ۳ هم نمیشه گفت حتما مرگ مغزیه بعد ایشون ۱۰ رو با قاطعیت گفته..

حالا ایشون یچی گفته اونم تازه نمیدونسته بنده خدا. نخورینش

حالا فعلا شما بقیه رو نخوری!!!!

استارتر شرایط روحی خوبی نداره و نگران حال عزیزش هست

بحث زندگی و زنده موندن هست

یکم منطق داشته باشید!! 

هر کسی عقل داره و میتونه فکر کنه بدونه توی چه موقعیتی چی باید بگه!! 

نه اینکه توی این شرایط سخت و به این حساسی تازه استرس استارتر رو هم اضافه کنه🤷🏻‍♀️

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

نوه ی خاله ام یک ماه کما بود تصادف کرده بود بهوش اومد 

واسه سلامتی برادرتون آیه الکرسی خوندم

ان شاءالله هرچه زودتر بهوش بیان⁦🤲🏻⁩💐

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
باابد خورده بشه کسی که وقتی چیزی نمیدونه میاد یک خواهر رو مژده دروغ میده به مرگ برادرش اونم با لبخند ...

من نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی خب ایشونم شاید نمیدونسته و اینطوری فکر میکرده ولی خب باز از یه طرف شما هم درست میگی چون اون خانوم ب هر حال داداششون حالش بده