2777
2789
عنوان

کسی که هوشیاری 5 زنده میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 15489 بازدید | 94 پست
ممنون عزیزم واقعا برا ما کوچکترین حرف زنده موندن امید میده و برعکسش نابودمون میکنه

عزیزمی انشالله زود زود حالشون خوب میشه 

ناامید نباشید زیاد دیدم کسایی که توی کما بودن و به هوش اومدن

براشون دعا میکنم زودتر به هوش بیان

شما هم امیدوار باشید و براشون دعا کنید❤️

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال بیمارتون چطوره؟

امروز دو روزه که به هوش اومده اما فعلا نمیتونه صحبت کنه غذا بخوره فعلا بهش مکمل میدن دعا کنید حالش خوب بشه نیوفته سر جا🥺🥺🥺

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
امروز دو روزه که به هوش اومده اما فعلا نمیتونه صحبت کنه غذا بخوره فعلا بهش مکمل میدن دعا کنید حالش خ ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر. خوب میشه طول میکشه باید بهش زمان بدید توکل به خدا

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏

اره عموم ی تصادف وحشتناک داشت 

جمجش ترک برداشته بود

هوشیاری ۳و۴و۵و۶ اینا متغیر بود

حتی مجبور شدن قسمتی از سرش نمیدونم جمجمشو بزارن تو شکمش که دقیق یادم نمیاد چی بشه

بعدش الان خداروشکر اوکیه ولی خب بعضی مواقع اعصابش زود بهم میریزه

:)

خدا رو صد هزار مرتبه شکر. خوب میشه طول میکشه باید بهش زمان بدید توکل به خدا

کم کم تغییر میکنه ما یکی از فامیلامون اصلا نمیتونست بلند بشه راه بره الان داره کم کم حرف میزنه راه هم میره باید بهش زمان بدید و صبور باشید برای سلامتیش دعا میکنم🙏

کم کم تغییر میکنه ما یکی از فامیلامون اصلا نمیتونست بلند بشه راه بره الان داره کم کم حرف میزنه راه ه ...

ممنون عزیزم خیلی دلم به درد میاد میرم پیشش بازم شکر همین که برگشته و امید به بهبودیش هست

ممنون عزیزم خیلی دلم به درد میاد میرم پیشش بازم شکر همین که برگشته و امید به بهبودیش هست

عزیزم درکتون میکنم ولی طول میکشه وقتی ادم به کما میره مغزش اسیب دیده مغز خودش کم کم ترمیم میکنه تا به هوش میاد و بعد هم این روند ادامه داره تا ان شاء الله سلامت کامل به دست بیاد ان شاء الله که برادرتون زود خوب بشن

خیلی خوشحال شدم که بهوش اومدن

مریض های آسیب مغزی خوب میشن چون مغز ترمیم میشه.

و مثل روز اول هم میشن فقط روند گفتاری و حرکتی ب مرور حل میشه .

در مورد غذا خوردن هم الان بلع شون مشکل داره چند روزه دیگه اینم حل میشه به امید خدا 

خیلی خوشحال شدم که بهوش اومدن مریض های آسیب مغزی خوب میشن چون مغز ترمیم میشه. و مثل روز اول هم میش ...

الان نسبت به روز اول بهتره کلمه ای حرف میزنه خیلی مهربون شده اصلا خودم گریه ام میگیره🥺🥺🥺

سلام عزیزم،خدا رو شکر برالرتون به هوش اومده،گفتید انگار در مدت بیهوشی سفر به عالم غیب داشتن،میشه خوا ...

20روز کما بوده ما ازش زیاد سوال نمیپرسیم اما خیلی عوض شده حالا درخواست دوستی بده هروقت باهاش صحبت کردم بهت میگم دقیق چی دیده

[QUOTE=286417967]20روز کما بوده ما ازش زیاد سوال نمیپرسیم اما خیلی عوض شده حالا درخواست دوستی بده هروقت باهاش صحبت کر ...[/QUOTE

سلام عزیزم خدارو شکر حال داداشتون بهترشده 

میشه همین جا بگید  هر چی که داداشتون تعریف کرده