2777
2789
عنوان

شماها در طول روز

162 بازدید | 12 پست

چقدر با بچه های کوچیک ۳ ۴ سالتون وقت میگذرونید؟چیکارا میکنید چی بازیا ؟! چقدر تلوزیون میبینه؟ 

کی به کارای خودتون و خونه میرسید ؟!من نمیدونم چجوری باید باهاش باری کنم 

من کتای گزفته بودم براش خاله بازی زستوران بازی بازی با لگو پازل خانه بازی یا پیاده روی الکی طور

خب چقدر درطول روز؟من باهاش بازی میکنم انگار زمان نمیگذره برام حوصله خودم سرمیره۰😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم الان ۵ سال و نیمه ...اما من از بچگیش فقط طی روز باهاش بازی میکردم ...ماشین بازی ..تفنگ بازی..فوتبال...پازل چینی ..پازل ماشینی ..حتی گاهی اوقات مبل و میاوردیم وسط حال مثلا کشتی بود و ما وسط دریا بودیم فرش هارو جمع میکردیم .....

باهم غذا میپزیم ...شیرینی کیک ...اخر شب که پسرم و همسرم خوابیدن خیلی سریع کارامو میکنم ...حتی گرد گیری ...جارو و میزارم وسط سالن صبح جارو میزنم و تمام

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

اخلاق و علایق بچه‌ها متفاوته. سعی کن حداقل روزی یک ساعت از خونه ببریش پارک یا خانه بازی و کمکش کن دوست پیدا کنه. یک ساعت با هم کارتون ببینید. یک ساعتم بازی مورد علاقشو انجام بدید. شبم بده شوهرت خودت به کارات برس

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اخلاق و علایق بچه‌ها متفاوته. سعی کن حداقل روزی یک ساعت از خونه ببریش پارک یا خانه بازی و کمکش کن دو ...

کلاس میبرمش پارکم بعد از کلاس ولی تو خونه خودم عین جسدم نمیدونم چرا حوصله نمیکنم باهاش بازی کنم زود خسته میشم از بازی هاش

کلاس میبرمش پارکم بعد از کلاس ولی تو خونه خودم عین جسدم نمیدونم چرا حوصله نمیکنم باهاش بازی کنم زود ...

چه بازی میکنه؟ شاید بشه کاری کرد برای خودتم جذاب بشه

گاهی همین که کنارش باشی و بهش توجه کنی کافیه سخت نگیر عذاب وجدانم نداشته باش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چه بازی میکنه؟ شاید بشه کاری کرد برای خودتم جذاب بشهگاهی همین که کنارش باشی و بهش توجه کنی کافیه سخت ...

ببین بازی های مورد علاقش اینه من نی نی بشم اون مامان بشه یا اینکه اشپزی کنیم مثلا . یا من مریض بشم اون دکتر  و خب این بازیه نهاتیا ۵ دقیقه تگرار نداشته باشه بعدش میفته رو دور تکرار اونم دور تند😑مغزم رد میده دزد بازی و فرار کردنیم دوست داره کهه اونم حس دویدنای طولانی ندارم الانم که باردارم هیچی دیگه

ببین بازی های مورد علاقش اینه من نی نی بشم اون مامان بشه یا اینکه اشپزی کنیم مثلا . یا من مریض بشم ا ...

اوه بارداری دیگه چه توقعی از خودت داری

به بازی تنوع بده مثلا تو همون دکتر بازی هربار بگو یه جام درد میکنه و در مورد اون عضو بدن بهش آموزش بده. میتونی با همین بازی کم کم آمادش کنی بعد از زایمان هواتو داشته باشه. یادش بده آب بیاره. بالش رو مرتب کنه. وقتی خوابی سر و صدا نکنه

بیشتر وقتو بذار رو همون تلویزیون و نقاشی و شعر خوندن و...

اخه قبلشم همین بودم🥲خیلی بی مسئولیتم حوصلم باید بکشه ...

باور کن اکثر مادرا همینن. الان یه تاپیک دیگه رو میخوندم اونم پسرش چهارساله بود با منت میگفت هفته‌ای یک بار میبرمش پارک ولی باز گاهی تو آپارتمان میدوه. همین که محیط،امن و راحتی براش درست کردی کافیه. تا جایی که میتونی بازی هم بکن