2777
2789

خیلیهههه حتی خودم زیاد ولی وقت میخواد تعریف کردنش بای😂

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگم 

به مامانم خیلی بدی کرد به روش گفت بچت بمیره به خداوندی خدا چند ماه بعد پدربزرگم دندونشو کشید گفتن سرطان بود تو بدنش پخش شد فوت کرد 

بعد چند ماه هم خود مادربزرگم چشماش ضعیف شد گوشتش نشنید و آخرشم پارسال فوت شد 

مامانم می‌گفت هی به خوابش میرف و حلالیت میخواسته

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

زن عموم تو زندگیمون تا تونست فتنه انداخت باعث دعواهای مامان بابام و افسردگی من شد دخترش شوهر کرد۳ ماهه طلاقش دادن هم جهازشو خوردن هم مهریشو ندادن ی آبم روش 

خودشم اون مدت کلا تو بیمارستان بود نتونست سلیطه بازی در بیاره برا داماده 

جفت دستاش ک باعث اذیت مامانم شد رفت زیر تیغ عمل

خالم همیشه بهم میگف لبت مثل شتره مسخرم میکرد(لبم خیلی قشنگه ولی چون تو فامیل لب همه باریکه لب من متفاوته برای همین براش جا نیفتاده بود ک لب قلوه ای زشت نیست)،

الان عاشق کسی شده ک لبش شبیه باسن مرغه و پنج تای لب منه و اصلا هم بهش محل نمیده

البته این اسمش تاوان نیس نمیدونم بهش چی میشه گفت😐