2777
2789

خودم هر کار بدی کنم سریع تاوانش رو میدم

و یه آشنا هم در حقم یه خیانت کرد و به حریم خصوصیم احترام نذاشت هکم کرد پیامام رو میخوند بی اجازه بعدم نشسته دور آشنا مسخره کرده منم از ته دل نفرینشون کردم که هیچ وقت به شادی دور هم جمع نشن توی شش ماه دوتا از عزیزاشو از دست داد همش مشکل پیش میاد براش امیدوارم تا آخرین روز زندگیش خوشی نبینه و همیشه توی غم و غصه باشه

عمه پدر سگم

مادرم سرطان داشت اون یکی از عمه هامم سرطان داشت.اول عمم مرد بعد ۱ سال مادرم فوت کرد

یه روز عمه بزرگم زن داییمو تو خیابون میبینه میگه زن داداشم ک منظورش مادر من بوده زندس و داره دوا درمون میکنه اون وقت خواهر من مرده.

مادر من بعد ۱سال فوت میکنه از اونجا ک خدا حرفشو بی جواب نمیذاره ۱هفته بعد فوت مادرم پسر همون عمم بخاطره عفونت ریه مرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آییییییی تعریف کن  خلاصه بگو خببب

فقط بدون دنیا عجیب گرده 

گهی زین به گشت گهی پشت به زین

دنیا داره مکافاته

اینکه تاوان میدی حقه حقه حقه

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱
بگوووووووو خواهششششش

یه موردش دختر عمه ام همش از من ایراد میگرفت میگفت از بس کارخونه نکرده 

گیر یه شوهر ایراد گیر افتاد که غذای جا نیافتاده نمیخورد

الانم طلاق گرفته مهریشم شوهرش سرش گول مالید بخشید🤣

من تو سن کم ازدواج کردم تازه عروس بودم که شوهرم سر چیزای خیلیییی چرت بهانه کردو گفت فقط طلاق و طلاق مادرشم پشتش بودو مهریه منو جور میکرد من از تههه دل نفرینشون کردم الان مادرش سرطان ریه گرفته هرچی دارن و ندارن خرج دکترا میکنن ولی خوب نمیشه پسره هم نزدیک ۳۰ سالشه مجرده آرزومه هیچوقت روی خوشی نبینه نفرینش میکنم که منو بدبخت کرد انشالا آواره کوچه و خیابون بشه

🖤⃟ ••Acı çekmekten daha kötüsü, acını kimseye anlatamamaktır

چون خدا منو دوست داره زود بابت اشتباهام تاوان میدم و به همین علت خوشحالم ، و زود به خودم میام

خدایااااااااا شکرت 

خدایا تا از ما راضی نشده ای ما را از این دنیا نبر

به عبارتی دیگر😁 خدایا پاکم کن خاکم کن 🤗🌺