2777
2789

با یکی ۵روزه دارم اشنا میشم یه چند وقتیه میشناسمش پسر اقاییه راجبش بد شنبدم ک هوله واینا ولی خودش اصلا اینجوری نیست رفتارش و اخلاقش عالیه 

ولی قیافش به دلم نمیشینه 

حالا ک به اون جواب مثبت دادم بخاطر باطنش یکی دیگم هست ک حس میکنم واقعا دوسم داره ولی نمیشناسمش اصلا 

نزدیک ۱سال پیش منو رسونده خونمون تو اداره برقه اسنپ بوده 

از ۱سال پیش تا الان فقط مسره که بهش فرصت بدم

قیافشم خیلی به دلم نشسته

حالم بهم میخوره ک اینجوری دارم فکر میکنم 

اخه چرا بابد به این فکر کنم ک کات کنم بیام با دومی  فقط بخاطر ظاهر

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین:) مرسی از قلبای زیباتون💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت پسندنباش..قیافه مهمه ولی اخلاق واجبه واجبه خوش اخلاقی مهمه....ادم‌ خوش تیپ باشه بی اخلاق باشه یه ...

🥺اره 

دنیا بی رحمه.اگ همون پسری ک باهاش هستی اگ پسره همه چی تموم بود و با تو بود یکی بهتر از تو پیدا می‌کرد ولت می‌کرد.ادما قسم نخوردن یا جایی رو امضا نکردن ک به کشی متعهد باشن.اینکه این رو بدجنسی میدونی قبلن این حرفا رو ریختن تو سرت

دنیا بی رحمه.اگ همون پسری ک باهاش هستی اگ پسره همه چی تموم بود و با تو بود یکی بهتر از تو پیدا می‌کر ...

:)اره خیلی میترسم ک اشتباه کنم دل کسیو بشکنم

:)اره خیلی میترسم ک اشتباه کنم دل کسیو بشکنم

دل شکوندن و نارحت شدن مال آدمای ضعیفه.هر آدمی لایق بهترین هاس.قرار نیست تو با یکی بمونی ک دلت میسوزه براش چون اون هیچ وقت ازت قدردانی نمیکنه ک باهاش موندی و اینو میزاره به حساب خوب بودنش