2777
2789

سلام مامان ها گروه داریم واسه بـــــاردارها 

نـــــه اقـــدام ها .....که این دوران باهم باشیم و از اطلاعات هم استفاده کنیم ...خواستین روی لینک بزنیدhttps://rubika.ir/joing/DIBJDFAE0CUCTALICSSKVGQCOYQBBZAQ

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
حیحی باردار نیسم الان میام فضولی 😈😈😈

شما اصلا لازم نبود پیام بدی ...و باعث شدی دیکه من نتوم تاپیکمو پاک کنم ...فضولیت تموم شد؟

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ریمم کردین 😁⁦❤️⁩

واست متاسفم اخه چیزی نمینوشتی میگفتن لالی؟

خب یعنی چی چرا اینجوری صحبت میکنی؟؟. من از کجا میدونستم خب؟؟؟.؟؟ ببخشید اوکی؟؟؟ میتونی درست صحبت کنی

اخه درست صحبت کردن با شمایی که کسی ازتون نخواست حرف بزنی و حرف میزنی معنی نداره ....الان من چطور تاپیک رو پاک کنم؟؟؟؟

اخه درست صحبت کردن با شمایی که کسی ازتون نخواست حرف بزنی و حرف میزنی معنی نداره ....الان من چطور تاپ ...

میخاستی بگی زیر تاپیک کسی حرف نزنه من تازه اومدم نی نی سایت.نمیدونم این چیزا رو  

اون دیگه مشکل خودته میخاستی بگی که حرف نزنید.  والا گناه من چیه من از کجا بدونم؟.؟؟؟..... هر. چی هم از دهنت در اومد به ما گفتی تاپیک بزن بگو گزارش بزنن

میخاستی بگی زیر تاپیک کسی حرف نزنه من تازه اومدم نی نی سایت.نمیدونم این چیزا رو   اون دیگه مشک ...

شما ١۵ تا تاپیک داری ....تازه اومدی نی نی سایت؟؟

توی زمان کمی زدم اونارو نسبت به بقیه بله تازه اومدم زیاد ازین تاپیکا ندیدم و قوانینو نمیدونستم

باشه پس خواهش دیگه جای که ازت نظر نخواستن نظر نده 

بعدشم به جای اینکه هی های و وای کنی میخای کسی نیاد تو گپ برو لینک گپتو عوض کن 

بازم خوبه یه چیزی بلدی الان عوض میکنم