2777
2789
عنوان

کسی اینجا ماما یا پزشک زنان هست

95 بازدید | 2 پست

خیلی ذهنم درگیره واقعا دیگ اعصابم خورده

من روز سوم پریودیم خودسرانه قرص کلومیفن خوردم اونم فقط۳تایعنی سه روز

بعد روز ششم کلا پریودم قطع شد ترشحات همراه درد داشتم کیت تخمک گذاشتم دیدم یک خط کم رنگ یک پررنگ انداخت گفتم شاید بخاطر قرص تخمک گذاریم زودتر پیش اومده از همو روز هرشب گاهی اوقات شل درمبون اقدام کردم تاریخ پریودیم۱۴اسفند سی روزه هست

هروزم کیت گذاشتم بعد یکی دو روز دوخط پررنگ شد ب مدت دو روز

بعدش ترشحاتم کم شد کیتم خط دوم کم کم کم رنگ شد

باز ۲۶اینا دیدم درد شدید دارم گفتم نکنه اشتباه اقدام کردم دوباره کیت گذاشتم دیدم دوخط کم رنگ پررنگ داره

هروز گذاشتم خط پررنگ شد روزهابعد روبه کم رنگی رفت تا اینک کلا یک خط شد یعنی منفی

از دیشب درد زیر دل دارم همراه. باترشحات بدون بو آبکی باز مشکوک شدم دوباره کیت گذاشتم دیدم دوخط پررنگ انداخت

چرا واقعا اینطوری هست تومسافرتم دسترسی ب دکتر ندارم 

اصلا کیت ها دقیق هستن؟یا بامصرف خودسرانه کلومیفن من تو این ماه چندتا تخمک آزاد کردم؟۹روز دیگ ام موعدمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.