2777
2789
عنوان

قطع رابطه با خانواده شوهر!

897 بازدید | 25 پست

من باهاشون قطع رابطه کردم ،شوهرم منو یکماه پیش بدجوری زد منم رفتم شکایت کردم،بار اولشم نیست.بعد دیدم با پدرش رفتن خونه پدرم شهرستان ک طلاق دخترت رو میدیدم و تهدید کردن.اینجا مادرشوهرم با پدربزرگ شوهرم اومدن خونمون سر من کلی ناسزا نصیبم کردن و رفتن.بعدش مادرشوهرم زنگ زده ب شوهرم  گریه کرده ک زنت رو طلاق بده بهم خیلی بی احترامی کرده.دلیل دعوا ما اینه ک شوهرم یسره واسه خانوادش پول میده حتی پدربزرگ و مادربزرگش.ب والله ک وضعشون از ما بهتره.پسرش خارجه پول میفرسته،پدرشوهرم،مادرشوهرم،خواهرشوهرم همشون کار میکنن.من بسختی جم میکنم و زندگی.فقط شوهرمو تیغ میزنن .روز زن ب مادرش انگشتر طلا خریده،من یه تکه طلا ندارم،برای مادربزرگش لباسشویی اتومات خریده،پول ماشین خواهرشوهرمو کمک شده🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

از حرص مردم.اونوقت سر صدتومن شوهرم جونمو میگیره

طلاقتو بگیر این زندگیه تو داری؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

دیگه نمیخوام باهاشون رفت و آمد کنم.مادرشوهرم خیلی حرفای زشتی بهم زد.خیلی عوضی و بیشعوره.شوهرمم شاکی ک خونه مامانش عید نرفتم.گفتم من ک دیگه پامو نمیزارم تو آزادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه نمیخوام باهاشون رفت و آمد کنم.مادرشوهرم خیلی حرفای زشتی بهم زد.خیلی عوضی و بیشعوره.شوهرمم شاکی ...

خوبه که بخاطر بی حرمتیشون نرفتی ، ولی بازم مشکل مالیتون حل نمیشه اینطوری

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

تو هم بدون فوت وقت شکایت کن از شوهرت که کتکت زده برو پزشک قانونی مهر نفقه اجرا اگر کوتاه نیومد و شوهرتم خواست طلاقت بده...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

والا شوهر منم سر اینکه نمی‌خوام با خانوادش رفت و آمد کنم از اول عید خونمو تو شیشه کرده. بلایی نبوده که سر من نیارن تا جایی که میخواستم از شوهرم جدا شم اما شوهرم نذاشت و گفت دیگه قطع رابطه میکنیم اما حالا باز پیداشون شده و شوهر احمق منم اصرار که باید باهاشون بریم سفر!!!!!!