2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی یه برنامه آشپزی یه خانمی رو فالو دارم استوریشونو الان باز کردم قلبم آتیش گرفت آخه چرا خیلی سخته لطفا براش دعا کنید🥲

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍
کار انسان بوده؟  والا ی گرگم دراین حد تیکه پاره نمیکنه!  چکارکرده؟

نمیدونم والا 

تو استوریش گفته که با دوستاش رفته بیرون با خنجر زدن بهش مثل اینکه دعوا بوده سر چی خدا میدونه

نمیدونم والا  تو استوریش گفته که با دوستاش رفته بیرون با خنجر زدن بهش مثل اینکه دعوا بوده سر چ ...

دیوونههههه هاااااااااااااااااا 

اولین کاربریم مال 10 تیر ماه سال 98 بود🥲نی_نی_یار_پنج@ نی_نی_یار_شب@
دیوونههههه هاااااااااااااااااا 

مردم رد دادن دیگه

خدایی اینو دیدم کلا برق از سرم پرید قلبم درد گرفت خیلی سخته از خدا میخوام به جونیش رحم کنه بنده خدا

مردم رد دادن دیگه خدایی اینو دیدم کلا برق از سرم پرید قلبم درد گرفت خیلی سخته از خدا میخوام به جونی ...

این که چیزی نیست چند روز پیش پدرم توی دعوا تابلو شیشه ای رو توی گردن خواهرم خورد کرد دعوا بود

اولین کاربریم مال 10 تیر ماه سال 98 بود🥲نی_نی_یار_پنج@ نی_نی_یار_شب@