2777
2789
عنوان

این چیه از من دفع شده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 33999 بازدید | 197 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترام کیست دفع میکنن؟؟. پرده پاره نشه

اون تا یجایی گنجایش داره زرتی آسیب نمیبینه که

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

عزیزم جنینه 

احتمالا ۴،۵ هفته ات بوده 

من این تجربه رو دارم ، همین شکلی ام بود 

دکتر گفت سقط شده

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
دخترام کیست دفع میکنن؟؟. پرده پاره نشه

پس فکر کردید دوره پریود خون دقیقا از کجا خارج میشه :/

چگونه شرح دهم، لحظه لحظه‌ی خود را برای اینهمه ناباورِ خیال پرست؟ Intellectual

سلام و سال نو مبارک.

طبق تجربه شخصی من، این نه کیست هست، نه جنین. 

جای نگرانی هم نداره، معمولا وقتی تعادل هورمونی به هر دلیلی به هم می خوره، تنظیمات سیکل ماهیانه هم تحت تاثیر قرار می گیره و اتفاقات غیرمعمول پیش میاد، یکیش همین عکس شماست.

می دونی که پریودی، در واقع خونریزی ناشی از کنده شدن دیواره رحم هست، و این چیزی که از شما دفع شده، تکه ای از همون دیواره هست، در حالت عادی همونجا تجزیه و حل میشه، اما در حالت غیر عادی (بر هم خوردن تعادل هورمونی، تخمدان پلی کیستیک و ...) ممکنه دفع بشه. معمولا هم با درد شدید و حالت تهوع و ... همراهه.

اگه بشوریش و کامل بازش کنی، می بینی یه تکه گوشت پهن و باریک و صورتی رنگه. اگه کیست این سایزی داشتی که کارِت به جراحی می کشید.

با اینحال، سر فرصت و با مشورت پزشک زنان، یه سونو و آزمایش بده، ضرری نداره. 

و اینکه بهتر بود که توی عنوان تاپیکت یه هشدار در مورد عکسی که قرار بود بفرستی، می زاشتی. (مثلا: حاوی عکس تهوع آور).

شاد و سلامت باشی.

عزیزم الان بیبی چک داری بزنی؟چون بعد سقط هم هنوز بیبی مثبته اینی که دفع شده شبیه جفت جنین هست   ...

نه این دوماه نشدم ۱ ماه پیش ال دی خوردم دیگه پریود نشدم 

اره دارم میرم دکتر