من ۱ ماه پیش دل درد داشتم رفتم دکتر گفت دوتا کیست ۳ و ۶ سانتی داری یه دوره ای دی خوردم الان سه چهار روز لکه بینی داشتم و لکه های قهوه ای الان این دفع شد
من یه مدته خییییلی کمردرد دارم ، کمردردهای شدید، بعد چهار پنج روز قبل پریودیم فقط لکه بینی دارم. مثل ...
اینو نمیدونم ولی کیست تا قرص ال دی نخوری نمیفته که بفهمی کیسته یا نه
ولی یادمه قبل از اینکه متوجه بشم کیست دارم این ترشحات و داشتم قهوه ای خیلی تیره بعد یکی دوسال متوجه شدم که دارم اونم از رو دل درد و جوش صورت و بقیه علاعمش ولی داشته باشیم هزار دکتر بری هیچ بهت نمیدن جز دو دوره مصرف ال دی اونو تموم کنی کم کم کوچیک میشه و میفته البته من دوران مجردیم بود ک افتاد الان بود زیاد پیگیر نمیشدم اونموقع خیلی ترسیدم وچیز مهمیم نبود
اینو نمیدونم ولی کیست تا قرص ال دی نخوری نمیفته که بفهمی کیسته یا نه ولی یادمه قبل از اینکه م ...
من کمردرد نابودم کرده، پریودیهامم تند تند میشم اما همش لکه بینی و هشت یا نه روز هستم. جلوگیری طبیعیه. مجرد بودم کلا ترشحات آبکی بود الان بچه دارم اما ترشحات زیادی سفته. از دکتر زنان رفتن متنفرم سریع میخان معاینه کنن. چه چیزای زشتی نوشتم 😅🤐خدارو شکر مجازی هست کسی منو نمیبینه الان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!