2777
2789
عنوان

این چیه از من دفع شده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 34003 بازدید | 197 پست
من یه مدته خییییلی کمردرد دارم ، کمردردهای شدید، بعد چهار پنج روز قبل پریودیم فقط لکه بینی دارم. مثل ...

اینو نمیدونم ولی کیست تا قرص ال دی نخوری نمیفته که بفهمی کیسته یا نه 

ولی یادمه قبل از اینکه متوجه بشم کیست دارم این ترشحات و داشتم قهوه ای خیلی تیره بعد یکی دوسال متوجه شدم که دارم اونم از رو دل درد و جوش صورت و بقیه علاعمش ولی داشته باشیم هزار دکتر بری هیچ بهت نمیدن جز دو دوره مصرف ال دی اونو تموم کنی کم کم کوچیک میشه و میفته البته من دوران مجردیم بود ک افتاد الان بود زیاد پیگیر نمیشدم اونموقع خیلی ترسیدم وچیز مهمیم نبود   

تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون   
اینو نمیدونم ولی کیست تا قرص ال دی نخوری نمیفته که بفهمی کیسته یا نه  ولی یادمه قبل از اینکه م ...

من کمردرد نابودم کرده، پریودیهامم تند تند میشم اما همش لکه بینی و هشت یا نه روز هستم. جلوگیری طبیعیه. مجرد بودم کلا ترشحات آبکی بود الان بچه دارم اما ترشحات زیادی سفته. از دکتر زنان رفتن متنفرم سریع میخان معاینه کنن. چه چیزای زشتی نوشتم 😅🤐خدارو شکر مجازی هست کسی منو نمیبینه الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کمردرد نابودم کرده، پریودیهامم تند تند میشم اما همش لکه بینی و هشت یا نه روز هستم. جلوگیری طبیعیه ...

ببین بهترین راه اینکه یه سنو رحم و تخمدان بدی ازادم بدی فک نکنم ۲۰۰تومن بیشتر بشه ولی اون دیگه مطمعن میشی 

اگرم نخوای بدی قرص ال دی ضرری ک نداره دو دوره من مارولین خوردم یکم تهوع و ایناش کمتر بود 

دودوره بخور اگر چیزی قرار باشه دفع شه با پریودیت میفته 

تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون   
ببین بهترین راه اینکه یه سنو رحم و تخمدان بدی ازادم بدی فک نکنم ۲۰۰تومن بیشتر بشه ولی اون دیگه مطمعن ...

قرص ال دی چطوری بخورم؟ از کی؟ بعد با چرک خشک کن و مترونیدازول و این چیزا از بین نمیره؟