2777
2789
عنوان

این چیه از من دفع شده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 33999 بازدید | 197 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و سال نو مبارک. طبق تجربه شخصی من، این نه کیست هست، نه جنین.  جای نگرانی هم نداره، معمول ...

خیلی ممنون از جوابتون 

کیستم و پزشک با سونو تشخیص داد و گفت سادس 

چون چندروزی بود وقتی دسشویی میرفتم درد میومد و زیر شکمم و فشار میدادم سمت داشت شکمم درد میگرف

بله درسته از موضوع مشخص بود پای چنین چیزی درمیون ولی حرف شما درسته باید می‌نوشتم تو اون شرایط ب مغزم خطور نکرد

تخمدان

پس خودشه منم تخمدان بود 

البته دکتر میگفت کیست تخمدان روی تخمدان رو پوشونده اصلا ب رحم راه نداره ک از واژن خارج بشع این کیست نبوده حتما باید ازمایشش بدی و خلاصه میپیچوند ولی خودم مطمعن بودم کیسته گفتم خوب سنوگرافی برام‌بنویس شاید هی کیستم نبودش وقتی که دادم مطمعن شدم ک خودم درست میگم ...منم از نوع ساده بود بااولین دوره مصرف قرص تو پریودی افتاد ولی خودم برا اطمینان دوره بعدی هم قرص خوردم 

تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون   
پس خودشه منم تخمدان بود  البته دکتر میگفت کیست تخمدان روی تخمدان رو پوشونده اصلا ب رحم راه ندا ...

ولی یچیزی کیست داشته باشی دیگه همیشه باهاته من از اون سال ببعد سه بار دیگه همون تخمدان راستم کیست زد  حالام ک حاملم انتظار کیست نداشنم باز دکتر گفت تخمدان راستت پلی کیستیت شده یعنی سالی یبار دوباره در میاد خیرندیده  

سلام و سال نو مبارک. طبق تجربه شخصی من، این نه کیست هست، نه جنین.  جای نگرانی هم نداره، معمول ...

عزیزم کل رحمتم در بیاد اینقد نیس ک دیواره اش اینقد باشه لخته موقع پریود رحم خیلی کوچیکهههههه

دکترام اگر به کیست شک نکنن ب خدای نکرده مریضیای دیگه یا حاملگی شک میکنن من ک در این حد بود یدرصد نگفت دیواره رحم ... میخواستن برای مریضهای خاص  بدمش ازمایشگاه ک نمونه برداریش کنن ولی خودم انجام ندادم چون مطمعن بودم کیستمه .... بعد جراجیم ب این سادگی نیس تخمدان اسیب میبینه و نازا میشی بخاطر همین حتی زیادم بزرگ باشه جراحی راه اخره  

این چنوقت تکرر ادرار سرگیجه و حالت تهوع داشتم دوسه بارم حالم بهم خورد

کیسته عزیزم علایم کیست هم دقیقا شبیه بارداریع بعدم جنین ماه های اول خیلییی کوچیکه اون سایزی ک دفع کردی حداقل مال جنین دو ماهس😑

بچه ها من رفتم دکتر گفتن بخاطر ال دیه ک مصرف کردم .آزمایش بارداری و سونو داخلی هم انجام دادم بارداری منفی بود و کیستم دفع شده بود ممنوم از همه اونایی ک جواب دادن