2777
2789
عنوان

این چیه از من دفع شده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 33999 بازدید | 197 پست
کیست داشته باشی چه حالت هایی داری؟

تغیر خلق رویش مو زاید قسمت چونه ... یا دور نوک سینهاقسمت قهوه ای  ... نوسان زیاد وزن  گاهیم دل درد  پریودهای نامنظم 

تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغیر خلق رویش مو زاید قسمت چونه ... یا دور نوک سینهاقسمت قهوه ای  ... نوسان زیاد وزن  گاهی ...

بیشتر علائمشو دارم جدیدا هم تند تند بی موقع پریود میشم باید سونو بدم سونوی واژینال میگیرن؟

هممون زنیم و باید درک کنیم هممون همه هم داشتیم و دیدیم ازین چیزا واقعا دیگه خودمون در حق خودمون نبای ...

اره واقعا دمت گرم من خودم این حال و داشتم اونم تو تعطیلات خیلی برام سخت بود دستم ب هیچ جای بندنبود و با کسیم راحت نیستی بپرسی  الان کامل درکش میکنم مجازی خیلی ادم راحتتره 

بیشتر علائمشو دارم جدیدا هم تند تند بی موقع پریود میشم باید سونو بدم سونوی واژینال میگیرن؟

ن واژینال نمیخواد با سنوگرافی معمولیم معلومه رحم و تخمدان بدی مشخصع ک داری یا نه 

ببین کیست تخمدان من قبلا داشتم و یچیزی شبیه پوست حالت پوف پوفی درازززز بود دفع شد  اصلا رگ و ا ...

من یه مدته خییییلی کمردرد دارم ، کمردردهای شدید، بعد چهار پنج روز قبل پریودیم فقط لکه بینی دارم. مثل قیر سیاه روزی دو سه قطره. ترشحاتمم سفت و ضخیم و کشداره همش. اینا کیسته؟ ببخشید اینجا این چیزای درب و داغون میگم.