2777
2789

جاری من وضعیت شما رو داشت تا پارسال گله میکرد که شوهرش نمیزااره بره  سرکار امسال داره میره سرکار چطوری رفته ناخنکار شده  اول پیش دوستش بوده بعد شوهره دیده چه درآمدی داره و چقدر روحیه اش خوب شده الان خودش تشویقش کرده که بره صندلی اجاره کنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
درکش کن خب بخاطر تو کار میکنه

خب وقتی دارم افسرده میشم 

وقتی دارم دیوونه میشم 

وقتی تنهام ،

چطوری درک کنم 

چطوری ذوق ب پولش کنم 

با تمام وجودم سختمه ، اذیتم ، افسرده م ، قابل تحمل نیست برام 

در حدی ک میگم کاش بمیرم ، کاش طلاق بگیرم 

واقعا نمیدونم کسی هست درحد من سختش باشه و بتونه درک کنه یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارها دعوا کردیم سر این موضوع ، یه چند روزی خوبه و باز میریم سر خونه ی اول  منو ندیده میگیره&n ...

بگو همه چی کار نیس.تو میدونم برا من کار میکنی ولی منم نیاز ب محبت و توجه تو دارم ن فقط نیاز مالی.اگ قانع نشد دیگ تو هم بی محلیش کن 

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
شوهر من از صبح هنوز نیومده. نمیشه کاری کرد واقعا. اوضاع خرابه. من بجای گله و شکایت، وقت خودمو پر کرد ...

کلاس رفتی عزیزم؟

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

خب وقتی دارم افسرده میشم  وقتی دارم دیوونه میشم  وقتی تنهام ، چطوری درک کنم  چطور ...

اره من درکت میکنم . تمام کلماتت انگار خودم بودم.

باید باهاش کنار بیایی بقول دوستان خودتو با چیزای دیگه سرگرم کنی گرچه هیچی جاشو پر نمیکنه اما باعث میشه ی کوچولو کمتر فکر کنی بهش

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....
تو هم سرتو‌ گرم کن این تنهایی اذیتت نکنه کلاسای مختلف ثبت‌نام کن باشگاه رقص یا آموزش ببین ارایشگری خ ...

نمیزاره برم 

اگر هم قرار باشه یه روووزی بزارن میگه تنها برو 

با دوستی رفیقی فامیلی نرو 

خب من از تنهایی خسته م 

خب وقتی دارم افسرده میشم  وقتی دارم دیوونه میشم  وقتی تنهام ، چطوری درک کنم  چطور ...

درک میکنم که تنهایی خب با شوهرت صحبت کن کمتر کار کنه برای خودشم خوب نیست اینهمه کار کردن 

حق داری الکی که شوهر نکردی شوهرت هم علاوه بر پول وظایفی نسبت بهت داره 

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙
همین حرفاتو اسکرین بگیر بفرس براش.بگو تو باید کمکم کنی ن اینکه از بقیه کمک بگیرم باید بدونه دیگ مشک ...

شروع می‌کنه جنگ و غر غر ، که قدر منو نمیدونی و نگاه فلانی کن ، از این بحثا انقدررررر کردم ک دیگه تکرارین برام 

هیچ فایده ندارن 

نهایتا یکی دو روز الکی و مصنوعی صحبتی باهات می‌کنه و باز همونه