2777
2789
با این اوضاع اقتصادی خراب نصف مردم همین وضعیتو دارن عزیزم ما هم هر روز دوتايي ۶میریم تا ۴،۵ عصر  ...

ما هرروز ۷ صبح میریم ، ۷ و نیم شب میایم خونه ، من بلافاصله میرم آشپزخونه ۹و نیم میام بیرون شام میخوریم سریع میخوابیم

شما هم برو سرکار سرگرم بشی، نمیشه که مرد بشینه خونه خب قطعا به خاطر کار هم خسته میشه

کار کجا بود ، نمیزاره هم برم 

آخه چقد نگا در و دیوار کنم 

دیگه دارم افسرده میشم 

باید کمتر کنه ساعت کارشویا حداقل یه پیامی ، یه لفظی ، یه صحبتی چیزی ک من شارژ بشم اون یک ساعتی ک خونه ست 

حس کنم کسی هست 

خیلی تنهام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونی چند ساعت سر کاره؟ 

بیشتر از 16ساعت واقعا سخته خب این حجم کار واقعا سخت و طولانیه نمیشه انتظار داشت 

ولی شما هم کارای دیگه کن یه هنر رو شروع کن یاد گرفتن باشگاه برو به خودت برس کتاب بخون اگه خواستی میتونی بری سرکار اگرم نه که میتونی ادامه تحصیل بدی برا خودت هدف جدید بساز 

شوهر من از صبح هنوز نیومده. نمیشه کاری کرد واقعا. اوضاع خرابه. من بجای گله و شکایت، وقت خودمو پر کردم که نبودش یه مزیتی بشه  . زبان رو شروع کردم دیگه نزدیک آیلتسم.   

با این اوضاع اقتصادی خراب نصف مردم همین وضعیتو دارن عزیزم ما هم هر روز دوتايي ۶میریم تا ۴،۵ عصر  ...

همسز منم هفته گذشته ۳ روز شیفت کاری خودش بوده ۳ روزم اضافه کار مونده، فقط ۱ روز اومد خونه.. منم از ۹ صبح میرم تا ۳ عصر..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کار کجا بود ، نمیزاره هم برم  آخه چقد نگا در و دیوار کنم  دیگه دارم افسرده میشم  ب ...

یعنی چی نمیذاره، مگه زندانی هستید؟ کلاس ثبت نام کنید هر روز برید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نونوایی

تنها راهش اینه شمام بری سرکار ، منم مشکل شمارو داشتم ، الان که خودم سرکار میرم هم همسرم درک میکنم هم دیگه تایم طولانی منتظرش نیستم و توقع در حد شرایط دارم

خوش بحالت من شوهرم زیاد خونه ست ۲۴ ساعته هم فایملاشو دعوت میکنه انقد کمرم درد میکنه که نگو امروز ناهار ‌و شام و بعد شام سه چهار سری مهمون داشتیم همشون هم فامیل و آشناهای خودش ، هیچکدومم روزه نیستن 

زنگ زد واسه فردا هم عمه شو دعوت کرد آشغال، کاش مال منم مثل مال تو اصلا خونه نبود

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

بیکار نمون یه مهارتی یاد بگیر که هم مستقل بشی هم بی حوصله نشی. اگه اجازه کار بیرون خونه نداری کارهای زنونه یاد بگیر مثل خیاطی یا آرایشگری یا بافتنی یا یه کتاب آشپزی بگیر کم کم همه ی دستورهاش رو درست کن بزار آشمز حرفه ای بشی یا همون نونهای مختلف رو یاد بگیر شاید یه روز به امید خدا با شوهرت یه مغازه نونهای مختلف زدی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
همین حرفاتو اسکرین بگیر بفرس براش.بگو تو باید کمکم کنی ن اینکه از بقیه کمک بگیرم باید بدونه دیگ مشک ...

بارها دعوا کردیم سر این موضوع ، یه چند روزی خوبه و باز میریم سر خونه ی اول 

منو ندیده میگیره 

فقط کار 

و تا چیزی میگم ، میگه تو مانع پیشرفت منی و واینمیسم خونه و هزار جور دعوای بی نتیجه

کار کجا بود ، نمیزاره هم برم  آخه چقد نگا در و دیوار کنم  دیگه دارم افسرده میشم  ب ...

چنتا تاپیک قبل گفتید معلمید ک..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شما چطوری زندگی میکنید 

چطور میگذرونید زندگی رو 

ب من ک خیلی سخت میگذره 😔

واقعا حس میکنم دارم افسرده میشم ، الکی الکی می‌شینم گریه میکنم 

از مجردیم تنها ترم 

شرایطم خیلی سخت تر از مجردیمه