2777
2789

شرایط ات بعد بچه سختترم میشه من تنها بار بچه ب دوش میکشم خرید خونه بچه ببرم دکتر برم حتی اگه خودم رو قبله خوابیدم خیلی سخته 

بازم خدا رو شکر حداقل یکی هست جیبم پر کنه دارم فکر میکنممادرای مجردی ک شاغل آن چقدر خسته ان واقعا خدا قوت ب همه مادرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هرروز ۷ صبح میریم ، ۷ و نیم شب میایم خونه ، من بلافاصله میرم آشپزخونه ۹و نیم میام بیرون شام میخور ...

همیشه اینو بدون مشغول بودن خیلییییی بهتر و راحت تر از بیکاریه 

تو جمع بودن راحت تر از تنهاییه 

الحمدلله ک سر کاری ، بیکاری و نگا در و دیوار کردن آدم‌رو داغون و افسرده می‌کنه 

شروع می‌کنه جنگ و غر غر ، که قدر منو نمیدونی و نگاه فلانی کن ، از این بحثا انقدررررر کردم ک دیگه تکر ...

ببین تا جوانی و بچه نداری به فکر  یه کار و درآمد باش چون الان فرصت طلایی  سنی  ات واسه پول دراوردن  بچه بیاد اسیر میشی

عزیزم میدونی چند ساعت سر کاره؟  بیشتر از 16ساعت واقعا سخته خب این حجم کار واقعا سخت و طولانیه ...

مگه مجردم ک تصمیم بگیرم و کاری رو شروع کنم 

هی میگم این کارو کنم میگه نه ،میگم اونجا برم میگه نه 

نمیزاره تکون بخورم

همین حرفا و خواسته ها رو به خودش بگو خیلی تاثیر داره

شوهر منم دقیقا همینه و اینکه وقتایی ک میگم خیلی ناراحت میشه میگه کاری از دستم برنمیاد کاره دیگه اگه کار نکنم پول از کجا بیارم‌خرج کنیم...چی بگم آدم هم باید به اون بیچاره حق بده هم‌زندگیه خودش میشه زهرمار...

شوهرمنم همینه ازش متنفرم

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏
کجا میری 

موقتا تو آموزشگاه مدرس دوره مهارتهای هفتگانه کامپیوتر شدم..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شروع می‌کنه جنگ و غر غر ، که قدر منو نمیدونی و نگاه فلانی کن ، از این بحثا انقدررررر کردم ک دیگه تکر ...

فایده ای نداره بحث عزیزم شوهرم منم دقیقا عین شوهر شما حتی گاهی کارش تا ۱۲ شب طول میکشه بیچاره ها تقصیریم ندارن حالا من خودم میخوام ی کاری حرفه ای یاد بگیرم ک دیگه حوصلم سر نره

همیشه اینو بدون مشغول بودن خیلییییی بهتر و راحت تر از بیکاریه  تو جمع بودن راحت تر از تنهاییه& ...

چرا نکاه در و دیوار کنی

اینهمه هنر و مهارت رو میشه مجازی یاد گرقت و به درآمد رسید

بافتنی خیاطی شیرینی پزی  و هزارتا کار دیگه

تو هم از سال جدید شروع کن

همسر-مادر-پزشک