2777
2789
روزه واسه پاکسازی جسمه هرکی بی بهونه نگیره ضررش حتما  به خودش برمیگرده .  میشه بیماری در ت ...

😢

کاش می‌تونستم بگیرم 

دکترمم تا ۲۳ فرودین نیست که بگم ساعت داروهامو تغییر بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزه واسه پاکسازی جسمه هرکی بی بهونه نگیره ضررش حتما  به خودش برمیگرده .  میشه بیماری در ت ...

باشه

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜

میلیاردها نفر تو کره زمین مریضن پس بجز مسلمونایی که روزه میگیرن

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
میلیاردها نفر تو کره زمین مریضن پس بجز مسلمونایی که روزه میگیرن

کتابی هست در مورد فواید روزه  و درمان با روزه

دکتر شلتون و همکاراش در بیمارستان بزرگی در آمریکا 50 سال تحقیقات کردن نتیجه

شو در کتابی نوشتن

کتابشو دارم خواستی پی دی افشو میفرستم هرکی اهل مطالعه است

. در کشورهای غربی درمانگاه‌های گرون قیمتی خاصی تاسیس شده افراد بیمار میرن بستری میشن ده روز

ففط روزه آب می‌گیرن بعدنتایج  عجیبی در درمان شون دیده شده.  روز مختص مسلمونا نیست. داخل آپارات فیلم یکساعته ازش هست