با خواهرشوهرم در مورد جاریم غیبت کردم میترسم بره بهش بگه چون دوست ندارم بفهمه انقدر برام مهم بوده و از طرف دیگه با هم خوبیم نمیخوام ناراحت بشه ی لحظه درد ودل کردم یه زری زدم خداییش اهل غیبت نیستم از دیروز که این حرفارو زدم نسبت به خودم احساس بدی دارم حرفایی که زدم راسته اونم پشت سرم پیش خواهرشوهرم حرف زدش منم عصبانی شدم به نظرتون چیکارکنم.
من مامانم گاهی وقتا از یکی خیلی عصبانی میشه میخواد با خاله م درمورد اون دردودل کنه اولش میگه بین خودمون باشه قصدشم میگه میگه من نمیخوام غیبت کنم فقط چون الان عصبانیم میخوام دردودل کنم همونجا که باهم حرف میزنن همونجا دیگه قضیه تموم میشه انگار نه انگار که حرفی زدن
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
قبل حرف زدنتون به خواهرشوهرت ن نگفتین اینا راز بمونه دردودله؟؟؟؟
به نظرت اگه بگم میمونه کدوم خواهرشوهر نخود تو دهنش خیس خورده که این دومیش باشه اگه بگم درد و دله و بهش نگو فکر کنم فقط خودمو کوچیک کردم و به محض اینکه جبهشو نسبت به من عوض کنه میره میزاره کف دستش
به نظرت اگه بگم میمونه کدوم خواهرشوهر نخود تو دهنش خیس خورده که این دومیش باشه اگه بگم درد و دله و ب ...
نمیدونم واقعا کاش قبل اینکه بهش میگفتی فکر میکردی الان واقعا نمیدونم بگم چیکارکنی که به جاریتون نگه خیلی بده من خودم باشم تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینکه فقط دعا کنم تو ذهنش نمونه حواسش پرت شه چیزی نگه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
به نظر من اون تو اولین فرصت که گیر بیاره به جاریم میگه به نظرتون اگه من اول بهش بگم که تو پشت سر من حرف زدی ونم عصبانی شدم و اونم پشت سرت حرف زده بهتر نیست اول من بهش بگم بپرسم چرا غیبتمو کردی