سلام من اصلا حوصله خودمم ندارم نه دوست دارم خونه کسی برم نه کسی بیاد خونه م قبلا خیلی به میهمان احترام میذاشتم و در خونه م به روی همه باز بود ولی دیگه خسته شدم میومدن خونه م ولی من که میرفتم هیچ کس دعوتم نمیکرد خودمم میرفتم احترام نمیذاشتن بگید چیکار کنم اگر بگم داریم میریم سفر میگن کلید خونه تو بذار برامون
بگو کلید گذاشتم زیر گلدون بعد هیچی نزار درم قفل کن😁
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اع این چه حرفیه استغفرالله ماه مبارک رمضان حراست در این روز ها کسی عید دیدنی برود یا بیاید من روزه میگیرم و طاقت مهمان را ندارم با این جمله کیلی مهمان که هیچ پرنده رد نمیشه