2777
2789
عنوان

برادران لیلا فیلمی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 3870 بازدید | 125 پست
واقعیت جامعه بود دیگ .. انرژی مثبتی نمیشد ازش انتظار داشت .. :) من دوسش داشتم..

واقعیت نع در واقع سیاه نمایی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
واقعیت جامعه بود دیگ .. انرژی مثبتی نمیشد ازش انتظار داشت .. :) من دوسش داشتم..

چرا این واقعیت جامعه رو همه کپی پیس میکنید تو نتیجه گیری هم متحدید باهم خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم جالب بود شرایط واقعی جامعه ‌ و اینکه همه پدرو مادرها صرفا بخاطر والد بودن قابل احترام نیستن گاهی باعث بدبختی هم میشن . و اینکه آموزش چقدر مهمه و جاش توی کشور ما خالیه . آموزش سواد مالی و روابط خانوادگی و مدیریت بحران . 

و اینکه یک تصمیم اشتباه میتونه چکار باآدم یا یک خانواده بکنه . 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

ببین زندگی من. بود 

اگه موضوعش بالا کشیدن دلار نبود ،،‌

اسمشو باید میزاشتن خواهران امیر 

امیر داداشم 

البته مامانم خوبه ها 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

نظر شخصیته دیگه عزیزم پس به نظر دیگران احترام بزار. ب نظر من موضوع و بازی ها عالی بودن

ببین چقد ملموس بازی کردن ک شما انقد متنفر شدی از پدره.

تک تک شخصیتاشو میشه تحلیل روانشناختی کرد.

در نهایت سلیقه هم مث مسواک شخصیه پس توی حلق بقیه نکنیم مرسی اه 😅😅

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹
داری میگی اینکه تابو پدر مادرو شکونده خوبه بد میگی فیلم مزخرف؟؟؟ چن چندی بسیاااار هم فیلم خوبیه ا ...

من یکی از اطرافیانم دقیقا توی همین شرایطه خیلی چیزای اموزنده ای داشت 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

سلام من با فكرت موافقم اما با سيلي حالم بد شد 

يك موردي هم هست كه بچه ها هم به گردن والدين حق دارن،عاق فرزند هم داريم

من به جاي ليلا بودم دور ميشدم از اون محيط به جاي اينكه روم تو روشون باز شه😕

داری میگی اینکه تابو پدر مادرو شکونده خوبه بد میگی فیلم مزخرف؟؟؟ چن چندی بسیاااار هم فیلم خوبیه ا ...

یعنی اونا هرکاری خواستن بکنن ما هم کلفتی اونا رو مغزاتون رو کی شستشو داده

خودت حاضری بدبدختی بچه هاتو با چشم ببینی؟

پدر و مادر اگه لایق احترام نباشن ولی لایق بی احترامی هم نیستن. متاسفم واسه طرز فکر و نگاهت!!! 

من پدرم بی شباهت به پدر لیلا نیست 

ولی اونجا که باباسو زد اشکام ریخت 

من به بابام بی احترامی نمیکنم 

باشه قیامت جوابش

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

واقعیت زندگی نیمی از آدمایی که میشناسم بود 

خیلی از آسیب هایی که بچه ها میبینن، بخاطر نادونی والدینه و همون والدین بچه هایی تربیت میکنن مثل خودشون که توی همین سایت، تربیت گهربار همین والدین رو مشاهده میکنید :/ 

ماشالا یکی از یکی دیگه دهن دریده تر :/ 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)