2777
2789
عنوان

برادران لیلا فیلمی مزخرف

3872 بازدید | 125 پست

حالم از پدره به هم خورد کلا انرژی منفی گرفتم من به جا لیلا بودم پدرو مادرمو ول میکردم میرفتم پی زندگیم 

به خاطر این بی سوادا و بیشعورا خودشو مریض کرد فقط قسمت سیلی زدن حالمو خوب کرد یکم و اونجا که گفت چرا نمیمیرین شما ها

کاش مردم نادون کمی میفهمیدن هر پدر و مادری لایق احترام نیست پدر ومادری که فقط به فکر خودشونن همون بهتر که بمیرن 

نصف بدبختیای این برادرا به خاطر نادونی و خودخواهی پدرس  ولی همه اون قسمت بالا رفتن دلار رو نیزه کردن کاش بفهمیم موقعیتی که الان داریم به خاطر عقل و فهم  پدران و اجدادمونه 

کلن به شخصه نتیجهدیا درس خاصی از فیلم نگرفتم آهان یه نتیجه اونم این که فیلم ایرانی کمتر ببینم

فقط اونایی که میگن فیلم خوبیه فازشون رو نمیفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فیلم بدی نبود اصلا فقط چون واقعیت زندگی خیلی ها بود و تلخ برای ما ممکنه بعضیا دوست نداشته باشن

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

آره منم دیدم همنظرم باهات عاقلشون لیلا بود 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً