2777
2789
عنوان

برادران لیلا فیلمی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 3870 بازدید | 125 پست
تو شخصیت  پدر خانواده اغراق شده بود اونم پدر ایرانی

اغراق شده بود؟؟؟ 

کم هم بود 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله مشكلتون به زودي حل بشه🥲

نه نمیخام دیگه حل شه 

بگذره بره تا بمیریم راحت شیم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
یعنی اونا هرکاری خواستن بکنن ما هم کلفتی اونا رو مغزاتون رو کی شستشو داده خودت حاضری بدبدختی بچه ها ...

مغز منو کسی شستشو نداده ،سواد تورو ولی چرا

دارم دفاع میکنم از شکستن تابو قدیسه سازی پدر مادر ... خدا شفات بده

من پدرم بی شباهت به پدر لیلا نیست  ولی اونجا که باباسو زد اشکام ریخت  من به بابام بی احت ...

چقدر آرامبخش بود تك تك كلماتت

منم نظرم رو نوشتم ،نزديك به نظر شما بود 

عاق فرزند هم وجود داره،اما كاش رومون تو روي هم باز نشه

اتفاقا فیلمی بود که واقعیت جامعس.. بعضی فیلمارو باید نگاه کرد و درکشون کرد لازم نیست حتما ازش درس بگ ...

واقعیت رو تو جامعه هم میشه دید نه دو ساعت و نیم وقت گذاشتن فیلم باید آموزنده باش که کارگردان ایرانی از ساختنشون ناتوانن

اتفاقا از نظر من خیلی فیلم خوبی بود چون خیلی چیزا رو نشون میداد که توی فیلم های ایرانی دیگه دارن ضد اون رو تبلیغ میکنن نشون میدن همه چی گل و بلبل همه تو رفاه و آرامش هستن و بهتر از خانواده ها یا حتی پدرومادرهای ایرانی اصلا نیست.همین بالا پایین شدن دلار و طلا همین نداشتن فکر اقتصادی یا حتی چشم و هم چشمی زندگی خیلیا رو نابود کرده که تو این فیلم بیان میشه

پدر و مادر هرچی که باشن نباید بهشون اوف گفت

این گفته ی خداس تو قرآن

سیلی یع دختر ب پدرش هیچ جوره قابل هضم و  توجیه کردنی نیست

عرش خدا ب لرزه در میادکاش این چیزارو عادی نکنن

اگه من الان تو یه تاپیک سرکاری دارم نظر میدم ایشالاااااااا استارترش به زمین گرم بخوره ک دروغ میگه   

من فیلم رو ندیدم

طبق گفته ها، انگار یه خانواده آشفته و روانپزشک لازم بودن 

آیا از این خانواده ها تو ایران انقد تعدادش زیاده که بعنوان نماینده خانواده ایرانی تو دنیا معرفی بشه؟

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

پدر و مادر هرچی که باشن نباید بهشون اوف گفت  این گفته ی خداس تو قرآن سیلی یع دختر ب پدرش ه ...

سلام من با سيلي زدن مخالف بودم 

اما فرزند هم حق به گردن والدين داره و در روايات هم به عاق فرزند اشاره شده

پدر و مادر هرچی که باشن نباید بهشون اوف گفت  این گفته ی خداس تو قرآن سیلی یع دختر ب پدرش ه ...

عزیزم نه مادر به صرف زاییدن مادر میشه و نه پدر به لطف کمرش

التماس تأمل 

چقدر آرامبخش بود تك تك كلماتت منم نظرم رو نوشتم ،نزديك به نظر شما بود  عاق فرزند هم وجود داره ...

ممنون 

گاهی دلم میخواد بهش بگم چه بر سر ما آورده 

ولی دلم نمیاد 

من فیلم رو ندیدم طبق گفته ها، انگار یه خانواده آشفته و روانپزشک لازم بودن  آیا از این خانواده ...

خیلی هست 

خیلییییییییییی