2777
2789
عنوان

اشکم بند نمیاد یهو دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 37 پست

ما هرسال مشهد میریم ولی با قطار یا اتوبوس. با ماشین خودمون تا حالا نرفتیم. تو مشهد هم اسنپ ارزونه. چرا حتما میخوای با ماشین خودتون بری؟

یه عالمی می‌گفت وقتی دلتون هوای یه امامی رو میکنه، بدونید که اول اون امام دلش برای شما تنگ شده، بعد شما یادشون افتادید هوایی شدید....

با حقوق متوسط هم میشه با کمی قناعت یه مشهد باحال رفت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه مسافرت آبدوغ خیاری بیاید مشهد،تا وامتون جور بشه؟

نه اصلا بدون ماشین واقعا سخته 

مسافتمون هم تا مشهد زیاده 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
با اتوبوس قطار هوایی  انشاالله قسمتت بشه

من اصلا با اتوبوس دوست ندارم با قطارم و هواپیما هم هزینه زیادی میخاد 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
ان شاءالله به زودی زود حرم اقا باشی و یه زیارت مشتی بری😍

مرسی

سلام برای حاجات دنیوی توسل به امام جواد

من اخه اصلا  ادم مذهبی ای نیستم ولی خوذمم تعجب کردم چرا اینقدر دلم حرم امام رضا رو میخاد 

نمیدونم چرا ولی حس کردم ب زودی میری حرم اقا💚 رفتی اونجا منوهم دعا کن...

نمیدونم چرا تا این تاپیکو خوندم قلبم تند زذ 

مرسی عزیزم حتما 

امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید زودتر.. یه جورایی چیزی بفروشی امروز سخته بخریش دوباره.

وای روزی  هزار بار میگم کاش نفروخته بودیم 

یکی تو فکر عشقه – یکی تو فکر یاره / یکی همیشه مست   یکی منم که بی تو بی قراره / یکی رسید به یا ...

خیلی موزیکشو دوست دارم 

خیلی موزیکشو دوست دارم 

چی بگم از دست تو ای روزگار

ای که در نا پایداری پایـدار

دیگه دستت رو بــذار تو دست من

به تـــو چی مــی رسه از شکســــت من

ازم آرام رو بگیـــر راحت دنیام رو بگیر

از لبم جامو بگیر و دلخوشی هام رو بگیر

اما احســـاسی که مـن بهش دارم ازم نگیر

اما احساســـی که من بهــش دارم ازم نگیر

اگه گنجی سر رامه جــلوی رامو بگیر

اگه دنیا همه کامه همه دنیـــــامو بگیر

و دلخوشی هام رو بگیـر

اما احساسی که من بهش دارم ازم نگیر

ای فلک بر ســـر من یه دنیــــا منت بگذار

واسه عاشـــق شدنم بازم یه فرصت بگذار

تو دیــــار بی کسی در نمیـــــاد بـاز نفسم

من گذشتـــم از خـــودم بــرای اون دلواپسم..

بخدا التماس کردم بخدا التماس کردمپ

تا چرخ روزگار را بر وفق مراد تو بچرخاند

تا الهه ی عشق از حمایت من روی برنگرداند

من دریا و زمین و آسمان و ستاره را

به حرمت شکوه عشق تو تقدیس میکنم

غلط کردم بگم خوبه
وای روزی  هزار بار میگم کاش نفروخته بودیم

برای خونه ایرادی نداره  ارزش داره.....

منم جک شاسی فروختم نو تومن واسه کم و کسری ساختن خونه  اما دیگه مگر به خواب بخرم چند ساله که پیاده هستیم.

توکل به خدا 

زنده باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
عزیزم حتما نباید با ماشین خودتون باش که با قطار برین خیلیم‌راحته

زنداداشمم داره دوشنبه با قطار میره

ابجیمم داره میبره با خودشون

ولی من فقط با همسرو بجه هام حال میکنم برم سفر

اونم با ماشین خودمون 

حس میکنم با قطار واتوبوس ادم سرگردون میشه

ما هرسال مشهد میریم ولی با قطار یا اتوبوس. با ماشین خودمون تا حالا نرفتیم. تو مشهد هم اسنپ ارزونه. چ ...

قبول کن سخته

با حقوق ماهی۷ تومن دوتا بچه مدرسه ای  یعنی اخرماه چیزی برا پس انداز نداریم 

هزینه ها سرسام آوره بلیط قطار اتوبوس کرایه اسنپ .مسافرخونه یا کرایه ی خونه تو ی شب سمت حرم وای فکرشم دیوانه میکنه ادمو