2777
2789
عنوان

کیا تا حالا رمان نوشتن

1652 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها عیدتون مبارک باشششششششه😃

میگم کیا تا حالا رمان نوشتن چه قوائدی رو باید رعایت کنیی اگه رمان نوشتید میشه یه تیکه کوچک ازش رو تایپ کنید🥺🙏

چون میخام رمان بنویسم نمیدونم چجوری بنویسم 😁

من داستان زندگیمو نوشتم 

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه:داستان درباره آنجلا میباشد که پس از مرگش می‌تواند در جسم انسان ها مختلف برود و با زندگی آنها آشنا شود او تصمیم می‌گیرد تا هر روز با یک نفر بگذراند اما محدودیت هایی در این راه دارد.......

این اولین رمانه 

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️
اسم رمانت چیه؟

آها الان نگاه کردم اسمش سایه و شبحه

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

منم برای اسم کارکتر ها و اسم رمان به مشکل بر خوردم نمیدونم چی بزارم رمان من درمورد دوتا دوسته که یه بازی پیدا میکنن ولی اون بازی نفرین شده هست و در اثر همون بازی یکی شون میمیره و.......

نقاط اوج داستان رو تيتر وار بنويس. بعد كه تو ذهنت گسترششون دادي تايپ كن  

واسه شخصيت پردازي هم اين كارو كن؛ واسه هر شخصيت يه ورق كاغذ در نظر بگير توش از اسمش گرفته تا تاريخ تولدش و علايقش و ويژگي هاي منفي و مثبت اخلاقي و ظاهري و پيشينه ش بنويس. كم كم خودت باهاشون ارتباط برقرار مي كني و تو ذهنت مي بينيشون. اينجوري سوتي هم نميدي تو داستانت. 

سر نام گذاري شخصيت ها هم من يه كتاب اسم داشتم مي رفتم سراغ اون هزار بار ورق مي زدم تا يه اسم انتخاب كنم. 😝

سر نام گذاري خود كتاب هم خود به خود وسطاي داستان مياد به ذهنت. 

من خودم رمانم رو با يه اوج پر هيجان شروع كردم.  در حد سه چهار پاراگراف. بعد داستان رو برگردوندم به پنج ماه قبل و شخصبت ها رو شناسوندم و روابط رو شكل دادم. بعد از ٤٠ صفحه داستانم رو رسوندم به همون اوج و خوب توضيحش دادم. 

اينجوري خواننده تحريك ميشه براي سر در آوردن از داستان. 

تو هم مي توني همين كار رو كني. استارت كه بخوره ميفتي رو غلتك تند تند ادامه ش ميدي. 

اول شخص مي نويسي يا سوم شخص؟

چند صفحه ميشه حدودا به نظرت؟

من خودم رمانم رو با يه اوج پر هيجان شروع كردم.  در حد سه چهار پاراگراف. بعد داستان رو برگردوندم ...

نمیدونم فک کنم سوم شخص بهتر بشه و به نظرم یه۵۰,۶۰صفحه ای بشه