2777
2789
عنوان

کیا تا حالا رمان نوشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 22 پست
من خودم رمانم رو با يه اوج پر هيجان شروع كردم.  در حد سه چهار پاراگراف. بعد داستان رو برگردوندم ...

شما خودت چن تا رمان و داستان نوشتی ؟

به نظرت از زبان راوی داستانو بنویسم یا کاراکترهای داستان؟

شما خودت چن تا رمان و داستان نوشتی ؟ به نظرت از زبان راوی داستانو بنویسم یا کاراکترهای داستان؟

تمريني خيلي زياد نوشتم. ولي حرفه اي يه دونه ٣٠٠٠ صفحه اي نوشتم 😁

ببين اگه قراره از ديدگاه چند نفر باشه چاره اي نيست جز اين كه سوم شخص باشه. مال من ديدگاه چندنفر بود كه يه سري شون هم تو گذشته ها بودن و تو زمان حال مرده بودن. 

ولي اگه داستان فقط از ديدگاه يه نفره، هر مدلي كه باهاش راحت تري بنويس. ولي به نظرم اين جوري ننويس كه مثلا چند نفر اول شخص باشن، و هر كاراكتري بياد به صورت اول شخص ديدگاهش رو تعريف كنه. 

اگه ٥٠-٦٠ صفحه س همين الان شروع كن به نوشتن يه ماهه تموم ميشه. تايپ كن كه از هر جاش خوشت نيومد دوباره بنويسيش يا بتوني حذف و اضافه كني. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمريني خيلي زياد نوشتم. ولي حرفه اي يه دونه ٣٠٠٠ صفحه اي نوشتم 😁 ببين اگه قراره از ديدگاه چند نفر ...

ببخشید هی من سوال میپرسما 😁 

داستان رمانت درمورد چیه و چن وقت طول کشید بنویسیش چون خیلی واقعا زیاده ندادی چاپش کنن

ببخشید هی من سوال میپرسما 😁  داستان رمانت درمورد چیه و چن وقت طول کشید بنویسیش چون خیلی واقعا ...

نه جانم بپرس 😁

داستانش رو تو خصوصي بهت ميگم اگه خواستي.

ببين از زمان شروع تايپ تا انتهاي تايپ ٥ سال طول كشيد. قبل و بعد از اين ٥ سال هم مشغول در آوردن داستان و چيدن نقاط اوج و ويرايش و ايناش بودم. 

چون خيلي زياده انتشارات هاي كوچيك چاپش نمي كنن، انتشارات هاي بزرگ هم به نويسنده ي گمنام فرصت نميدن. حالا بايد اقدام كنم واسه چاپ مجازي مثلا تو كتابراه. ولي مشكل اينه كه نمي خوام سانسور كنن و اونا قطعا كلي توش دست مي برن 😒 

فعلا كه دارم شخصي پخشش مي كنم 😟

رمان:او مرا فرا میخواند

خلاصه:درمورد ۳ دختر و ۳ پسر دانشجو که برای تعطیلات تابستونی تصمیم میگیرن برن یه کلبه تسخیر شده در رامسر که موجود شیطانی اونجا دختری از اون هارو و هدف قرار میده....

ژانر:ترسناک.عاشقانه.معمایی

کلا ۱۵۰ صفحه بود اما ۳k ممبر داشتم که ازش راضی بودن و فقد ۱۶ سالم بود که نوشتمش ولی جرئت به چاپش نداشتم

ببین اول کاری اصلا اسم و سن و ویژگی های شخصیتت رو نگو رفته رفته به خوانندت بفهمون از علائم نگارشی همیشه و درست استفاده کن زیاد طولانی نکن رمانتو اما نزار اتفاقات خیلی سریع بگذره سعی کن شخصیت های رمانت هرکدوم یه رفتار و اخلاق متفاوت از هم داشته باشن 

July

راز پرطرفدار بودن رمان‌های فرانسوی لو رفت! حالا دیگه نویسندگی مثل آب خوردنه و با این رازها راه پنج ساله رو پنج ماهه طی کنین و رمان خودتون رو بنویسید. به دنیای جذاب و پر از ایده‌های خاص نویسندگی ما وارد شید و صفر تا صد نویسندگی رو کاملا رایگان یاد بگیرید.

(ولی نباید زیاد از این آموزش‌ها استفاده کنید چون ممکنه به نوشتن اعتیاد پیدا کنید!)

https://t.me/Wordwritingworkshop