2777
2789

هشت ماه که عقدم الانم یک ماه وخورده ای نامزدم ترکم کرده رفته بهم خیانتم کرده بهم گفت دوست ندارم بیا بریم توافقی طلاق بگیریم نرفتم حرفاش خیلی دلموشکست هنوزم یادم نرفته😔😔 خیلی گریه کردم وعذاب کشیدم تا الانم منتطرش بودم ولی برنگشت شمارم هم توبلک لیسته ازهمه جاهم بلاکم حالا بنطرتون واسه اذیت کردنش مهریه ونفقم رواجرا بزارم اخه من خیلی اذیت شدم نمیخوام اون همینطوری راحت بره خوش باشه البته اون هیچی نداره که مهریه بده اون که چیزی نداره بده من شکایت کنم چه تاثیری داره؟ وقتم الکی هدرنمیشه؟ زندان هم داره؟

واقعا برا همجنس خودم متاسفم ک. وقتی یکی گفنه نمبخادتش هنوزم منتظرشه

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهریه تو بذار اجرا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

زندان که بعید میدونم بره ولی اگه مهریت و بخای حتی اگه پول هم نداشته باشه مجبوره چندتا سکه بده یکی از اشناهای ما اول کاری حکم جلبشو گرفتن و ۴تا سکه داد 

حتما با یه وکیل حرفه ای صحبت کن و پولتو بگیر بلخره تو ضرر کردی توی این ازدواج و لطفا دیگه دنبالش نرو و منتشو نکش برای خودت ارزش قاعل باش میدونم دلت شکسته و خیلی ناراحتی ولی خب اتفاقیه که افتاده حتما پیش روانشناس هم برو خیلی میتونه به بهترشدن وضع روحیت کمک کنه عزیزم❤

آره عزیزم مهریه تو بزار اجرا 

چون تو عقدی نصف میشه 

تو دادگاه میتونین به توافق برسین هرماه چقد بهت بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم عقد براهمینه هرکی دید نمیخاد جمع کنه بره

الانم ناراحتی نداره خداروشکر کن عقل داشته  تو عقد گفته بهت اگه بی عقلی میکرد نمیگفت فردا با چندتابچه بهت میگفت یا هرروز خیانت میکرد میخواستی چیکار کنی

وقتتو هدر نده ردش کن