2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای بار دوم امسال ارتو کردم 

۴ ۵ ماهی میشه

تا سه جهار روز که هرماه میری برات کش هارو سفت میکنه چیزای نرم باید بخوری و ساندویچی نمیتونی بخوری

اگه خیلی دندونات نامنظمه دردت بیشتره

روزی دو تا سه مرتبه هم باید مسواک بزنی+نخ دندان+مسواک بین دندونی

بعد از اتمام دوره که حدود ۲ساله باید پلاک متحرک هم یکی دو سالی بذاری

خلاصه خیلی سخته ولی خب اگه سنت پایینه می ارزه

چندسال بعد سختیاش یادت میره

خدایا شکرت❤️

من برای بار دوم امسال ارتو کردم  ۴ ۵ ماهی میشه تا سه جهار روز که هرماه میری برات کش هارو ...

عزیزم منظورت از پلاک متحرک چیه اخه من لثه مم مشکل داره ۲۳ سالمه دکتر گفت باید بعد

ارتو جراحی لثه کنی چون چهارتا از دندونام از لثه خارج شده یکیشونم لقه پلاک چند سال طول میکشه میشه بعد ارتو دنسی کامپو زیت کرد؟ 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
عزیزم منظورت از پلاک متحرک چیه اخه من لثه مم مشکل داره ۲۳ سالمه دکتر گفت باید بعد  ارتو جراحی ...

پلاک متحرک برای اینکه دندونا بعد از اردتودنسی به حالت قبلی برنگردن

جراحی فک و چانه هم میتونین بعد یک سال از شروع ارتو که دندونات مرتب شد انجام بدین و بعدشم همچنان شش ماه تا یک سال همینجور ارتو رو دندونت باشه

بعدش که برداشتی دیگه پلاک متحرک و اگه خواستی کامپوزیت و این حرفا

خدایا شکرت❤️

🤕خیلی کجه ؟!؟     من هنوزم درد دارم از پریروز

ن زیاد فقط سه تا از پایینشه کجه بالایی ها ردیفه ولی خوب دکتر میگه باید هردو فکو ارتو کنی 

ن زیاد فقط سه تا از پایینشه کجه بالایی ها ردیفه ولی خوب دکتر میگه باید هردو فکو ارتو کنی 

چرا هر دو    من ۶ تا پایین کج بودن    فقط پایین کردم    البته بالا قبلا متحرک کرده بودم   ولی خب اندازه ثابت که مرتب نمیشع

باور دارم که من میتونم😍
چرا هر دو    من ۶ تا پایین کج بودن    فقط پایین کردم    البته بالا قبل ...

والا نمی دونم دکترم اینو گفت 

عزیرم میشه درخواست دوستی بدم شاید بعد ارتو سوال برام پیش اومد ازت بپرسم؟

چرا هر دو    من ۶ تا پایین کج بودن    فقط پایین کردم    البته بالا قبل ...

عزیزم من امروز ارتو کردم باید مسواک مخصوص بگیرم؟