2777
2789
اره دکتر گفت چون یکم فک پایینم جلوتر از بالاییه

بعضي دكترا برا ارتودنسي مجبور ميشن دندوني رو بكشن

اگه اينم از دندون جلويي ها باشه شايد بخاد بكشه اينو

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضي دكترا برا ارتودنسي مجبور ميشن دندوني رو بكشن اگه اينم از دندون جلويي ها باشه شايد بخاد بكشه اي ...

وای نه خیل ضایه میشه اینطوری

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
😑😑

عزیزم چیه؟

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
آخه فک پایینم یکم جلوعه گفت اول باید با ارتو این مشکلو حل کنیم بعدش جراحی لثه  چندتا از دندونا ...

يرو متخصص لثه حتما

شايد از عفونت لق باشه

دارو بايد بخوري يا دهانشويه بزني

طب سنتي هم واسش راه حل داره اگه از عفونت لق شده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
وای نه خیل ضایه میشه اینطوری

خب جاش پر ميشه

بعضيا ك فك كوچيك دارند و فضا نيست دكتر مجبور ميشه دندون بكشه

برا من مجبور شد بين دو تا دندونم تراش داد ك يكم فاصله بيفته

يرو متخصص لثه حتما شايد از عفونت لق باشه دارو بايد بخوري يا دهانشويه بزني طب سنتي هم واسش راه حل ...

چند ساله اینجوریه یه مدتم دهانشویه استفاده کردم اما فایده نداشت 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
خب چرا ارتو نکنن؟

نگفتم نکنن

گفتم تا میتونن انجام ندن

چون هم برگشت پذیره

هم پوسیدگی زیاد میزاره...

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
نگفتم نکنن گفتم تا میتونن انجام ندن چون هم برگشت پذیره هم پوسیدگی زیاد میزاره...

اون سیمی هم که پشت دندان میزارن 

بیشتر پوسیدگی میاره.....