2777
2789
عنوان

آملی های عزیز هوا چطوره؟؟تهران خیلی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم منم تقریبا نزدیک یکسال تشخیص ندادن مشکلم چیه من خشکی صبحگاهی نداشتم فقط درد استخوان و ورم دست یا انگشت و کهیر esr و crp بالا بود و بقیه آزمایش ها روماتیسم منفی درد شدید به جدی که نمی تونستم کارهامو انجام بدم یا راه برم دیگه رفتم تهران پیش دکتر حسینعلی گفت که علاعمت مال روماتیسم بهم پردنیوزول ۵ داد و قرص کلسیم اول گفت صبح یکی شب یکی بعد دو ماه صبح یکی شب نصف دردام تقریبا کامل خوب شده بود بعد شد نصف صبح شب نصف الان دوباره درد دارم اما نه مثل اول اما باز دستام یا پاهام درد داره 

به نظر شما دکتر خوبی هست شما باز هم درد دارید یا نه 

ببین من تقریبا ۶ سال پیش با دردای شدید انگشتام شروع شد.مثلا قابلمه رو نمیتونستم بلند کنم.صدتا دکتر ارتوپد رفتم.بعد رفتم بیمارستان فیروزگر تحت نظر.اونجا بستریم پیکردن یه آمپولایی بود توی سرم میزدن ۲۴ ساعت طول میکشید و خیلی کم یاب بود.انقد توی بخش روماتولوژی مریضای بدحال دیدم دیگه بعد ۱ سال گفتم دکترم و عوض کنم که حسینعلی ویزیتم کرد.گفت اصلا استرس نداشته باش

ببین من تقریبا ۶ سال پیش با دردای شدید انگشتام شروع شد.مثلا قابلمه رو نمیتونستم بلند کنم.صدتا دکتر ا ...

منم یکسال پیش با درد شدید پا و دستام شروع شد استخوان دستام به حدی درد داشتن وحشتناک 

ببین من تقریبا ۶ سال پیش با دردای شدید انگشتام شروع شد.مثلا قابلمه رو نمیتونستم بلند کنم.صدتا دکتر ا ...

گفت داروهات پردنیزولون

سولفاسالازین

متوتروکساته

گفت اصلا نیاز به بستری نبوده

و کلی آرامش بهم داد.ولی گفت فکر بچه دوم رو از سرت بیرون کن.من تمام آزمایشام منفی بود.به این مدل ما میگن آرتریت روماتوئید سرونگاتیو.بزن تو نت درموردش بخون.

اولا دکتر خوبیه الکی دارو نمیده.پولکی نیست.فقط خیلی حواس پرته یعنی امکان نداره بری و یه دارویی مهری و خلاصه یه اشتباهی توی ویزیتش نکنه.من خودم حواسم جمعه.تا میبینم گیج بازی در میاره خودم حواسم هست.مثلا اصلا به من نگفت قبل واکسن کرونا باید قرصاتو قطع کنی این یه نمونشه.ولی من خداروشکر پیشش نتیجه گرفتم و راضیم

منم یکسال پیش با درد شدید پا و دستام شروع شد استخوان دستام به حدی درد داشتن وحشتناک 

ببین این بیماری مدام شعله ور و خاموش میشه.فقط با کم و زیاد کردو داروها کنترلش میکنن.شما وقت بگیر بگو دردات شروع شده.شاید داروی جدید بهت بده.من خودم بعد روماتیسم پوکی استخوان گرفتم متاسفانه که شروعش هست و همین دکتر تشخیص داد.فکرشو کن اگه نمیفهمید چقدر پیشرفته میشد.

شما ویزیت شو بگو درد دارم

شاید دوزشو ببره بالا

شاید داروی جدید اضافه کنه

ببین این بیماری مدام شعله ور و خاموش میشه.فقط با کم و زیاد کردو داروها کنترلش میکنن.شما وقت بگیر بگو ...

تقریبا دو هفته پیش آنلاین ویزیت شدم از صبح نصف و شب نصف دوباره گفت صبح کامل شب نصف اما بازم درد دارم چطور فهمید پوکی استخوان دارید ؟