2777
2789
عنوان

آملی های عزیز هوا چطوره؟؟تهران خیلی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 51 پست
صبح ۱ شب ۱ بعد مدتی صبح نصف شب نصف الانم چند ساله کلا نصف

من خیلی زود یعنی بعد دو ماه گفت نصف بخور به نظرم زود بود من حیاط دارم و پتو شستم به نظرت واسه این نیست دردا برگشتن 

من خیلی زود یعنی بعد دو ماه گفت نصف بخور به نظرم زود بود من حیاط دارم و پتو شستم به نظرت واسه این نی ...

خوب اشکال نداره میخواد ببینه با دوز کمتر اگه اوکی هستی کمش کنه.الان بهش بگو ببین چی میگه.

بعدم خوب پتو خیلی شستنش سخته.بده خشکشویی به خدا جونت رو بخواه.حیاطم بده همسرت بشوره.بگو دکتر تلفنی پرسیدم دعوام کرده گفته خانم برات خوب نیست😄😄😉😉😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 مگه همین رو بهش بگم بنظرت کار سنگین تاثیر داره 

آره خیلی تاثیر داره.حداقل کاری نکن که از مفصلات کار زیادی بکشی.من خودم خسته بشم و کم بخوابم و استرس داشته باشم بعد چند روز دردام شروع میشه.مثلا خونه تکونی کردم تازه خیلی سبک ولی بعد چند روز مفصلای انگشتام درد میکرد.یا من سریع گردن دردم شروع میشه.حتی مامانم میگه جارو برقیم بده همسرت بکشه

آره خیلی تاثیر داره.حداقل کاری نکن که از مفصلات کار زیادی بکشی.من خودم خسته بشم و کم بخوابم و استرس ...

اره منم مهمون بیاد خسته بشم دردام شروع میشه شما پرهیز غذایی هم میکنی یا خوراکی؟

آره خیلی تاثیر داره.حداقل کاری نکن که از مفصلات کار زیادی بکشی.من خودم خسته بشم و کم بخوابم و استرس ...

سلام عزیزم چند تا سوال داشتم میگم من مریض دکتر حسینعلی هستم میگم شما چطور میفهمی و چک میکنی که روماتیسم به ریه و قلب نزنه ؟ازمایش میدی یا عکسی چیزی دکتر خودش چک میکنه