2777
2789
عنوان

آملی های عزیز هوا چطوره؟؟تهران خیلی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=290435877]تقریبا دو هفته پیش آنلاین ویزیت شدم از صبح نصف و شب نصف دوباره گفت صبح کامل شب نصف اما بازم درد دارم    فردا زنگ بزن مطب پروندتو ببره بهش بده

بگو درد دارم.چون تازه ویزیت شدی ببین چی میگه

بگو شهرستانم

[QUOTE=290435877]تقریبا دو هفته پیش آنلاین ویزیت شدم از صبح نصف و شب نصف دوباره گفت صبح کامل شب نصف ...

ویزیت آنلاین دویست میگیره به نظرت دوباره باید ویزیت پرداخت کنم بعد دو هفته 

تقریبا دو هفته پیش آنلاین ویزیت شدم از صبح نصف و شب نصف دوباره گفت صبح کامل شب نصف اما بازم درد دارم ...

تو مطبش ۳ سال پیش سنجش تراکم انجام دادم فهمید

خیلی زود بود برام.دلوکستین رو میخوری؟؟اون خیلی خوبه برای دردات

من شکر خدا بعد ۶ سال الان رسوندم به نصف قرصمو

بله خیلی بهترم

ویزیت آنلاین دویست میگیره به نظرت دوباره باید ویزیت پرداخت کنم بعد دو هفته 

نه بابا رو نده

فردا بزنگ بگو اصلا فرق نکردم تازه ویزیت شدم دیگم شوهرم پول نمیده.منشی رو زبون بگیر میبره پروندتو نشون میده

تو مطبش ۳ سال پیش سنجش تراکم انجام دادم فهمید خیلی زود بود برام.دلوکستین رو میخوری؟؟اون خیلی خوبه ب ...

ببین گاهی شعله ور میشه

مثلا استرس داشته باشم از درد شب تا صبح پاهامو جمع میکنم.یا همه استخونام ضعف میره ولی سریع سعی میکنم آرامشم رو حفظ کنم.چون واقعا نمیخوام برگردم به اون سالهای اول.مثلا صبح ها همیشه پادرد و دارم و محلش نمیدم تا خودش خوب شه.یا مفصلای انگشتای پام موقع خم شدن درد داره ولی چه میشه کرد.این بیماری و پذیرفتم.منم ۶ سال دلوکستین خوردم.برای ما جواب میده

تو مطبش ۳ سال پیش سنجش تراکم انجام دادم فهمید خیلی زود بود برام.دلوکستین رو میخوری؟؟اون خیلی خوبه ب ...

ببخشید اسمشو اشتباه نوشتم قرص فلوکستین بود فقط دو ماه اول خوردم الان فقط پردنیوزول 

شما کارهایی که با آب باشه انجام میدی ظرف و حیاط شستن 

من نه

حیاط که ندارم

ظرغم تا حد امکان ماشین ظرفشویی.خدا پدر سازندشو بیامرزه

فقط روحیت و بالا ببر

اصلا سرخود دارو کنار نذار.همیشه پیگیر باش

من مریض هایی رو دیدم که قرص و قطع کرده بودن بعد چندسال به غلط کردن افتاده بودن.یه چیزایی دیدم تو بیمارستان که کابوس میدیدم هر شب