شده یه جراحی کنید خودتان یا فامیل هاتون عمل بد و اشتباه بشه و باعث عارضه و بیماری دیگه بشه بعدش که کلی دوندگی کردید و هزاران دکتر و بیمارستان اذیت بشید افسرده و تا امید بشید خسته از زندگی بشید و ناامید بشید اون موقع عکس العملتون چیه ؟؟؟چجوری خودتون رو مدیریت میکنید؟؟؟؟چه جوری به زندگی بر میگردید؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
عزیزم میشه علتشو بگی چند وقته تو فکرشم انجام بدم یعنی پزشک خوب نبود یا بخاطر چیز دیگه ای بود؟
بخاطراینکه دندونو تراش میدن و ی لایه میکشن رو دندون باعث میشه دندون خفه بشه اکسیژن بهش نرسه ب مرور زرد وپوسیده بشن
من ب اطرافیانم همه گفتم اشتباه منو نکنن، حالا کامپوزیت ترمیمی مشکل نداره ولی زیبایی اشتباه ست!!!؛
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
عزیزم خیلی سخته که بعد از عمل زیبایی آدم اون چیزی که دلش میخواد نشه
آره واقعا