2777
2789
عنوان

روز دوم عید دعوامون به تهدید و داد وبیداد تو‌خیابون کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 122 پست
اون این همه کار کرده بعد تو معذرت بخوای؟  خب بهش بگو اون بره پیش خانوادش اگه تو نمیری شاید برا ...

بقران سال تحویل مامانم زنگ زد ناهار اول عید دعوتمون کرد گفتم باشه از صبح که بیدار شد سر ناسازگاری داشت گفت میخوام برم خونه مامانم عید دیدنی گفتم ناهار بخوریم بهد ناهار برو اونجا ناهار خوردیم رفت و اومد هی عصبی بازی داشت اخر شب هم بهش گفتم خیلی امروز ناسازگاری کردی خداروشکر امروز به خوشی گذشت ولی فرداش که میشد امروز قشنگ روسفیدم کرد به قران تا حالا یه هل پوک نفرستادن بگن اینم برای زنت بعد من روز مادر روز پدر با شوهرم میرم خرید که براشون عیدی ببره همیشه هم میگم مامان باباتن هر وقت دلت خواست مدیونی نری روزی نرسه نباشن و حسرت بخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا و مامانم از اول زندگی جنگ داشتن نزاشتم شوهرم بفهمه همیشه میترسیدم بفهمه بزنه تو سرم امروز اشک میریختم من فقط تو رو دارم نکن اینجوری باهام 😭همش میخواستم بگم حالا که فهمیدی همیشه یتیم بودم نکن

به شدت نیاز داری بری پیش یه مشاور خبره و کار بلد همین بعد تعطیلات برو معطل نکن. این جا هیچ کمکی به ...

نه ندارم مشاور اولیم گفت بچه دار نسم با این همه اختلافات مشاورمو عوض کردم تقریبا همه چی خوب بود و به 

به شدت نیاز داری بری پیش یه مشاور خبره و کار بلد همین بعد تعطیلات برو معطل نکن. این جا هیچ کمکی به ...

دکترم گفتم دیگه عصبی نیست اروم شده گفت تو عید بهش بگو اقدام کنیم برای بارداری نظرشو بپرس خداروشکر میکنم نگفتم راستی عذر میخواستم پیام های چند تکه میشه کیبورد گوشیم میپره

منم امروز دعوا داشتم حالا پشیمونم زنگ زدم بهش عذرخواهی کردم اونم گفت عیب نداره پریودی دیگه😐  ...

اخه من اخرم به حرف اون نشستم رو موتور اومدم خونه بغلش کردم گفتم دوستت دارم ببخشید عذر خ‌اهی کردم ولی بدتر کرد 

گفت برو کنار رفت خوابید باز بیدارش کردم نون خوردیم هیچی به هیچی

واسش غذا درست کن بذار رو گاز باهاش هم سرسنگین باش منت کشی هم نکن چون خیلی بد برخورد کرده 

منم یه برخورد بد داشتم همش که حرفای زشت میزد تو خیابون منم گفتم عین بابا داری میگی اونم همینا رو میگفت و تکرارشون کردم گفتم اون اصلا