2777
2789
عنوان

روز دوم عید دعوامون به تهدید و داد وبیداد تو‌خیابون کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 122 پست
اصلا مشاوره نمیاد به هیچ وجه دکتر خودم همیشه میگه باهاش کناربیام ولی یه امروز که من اینجوری شدم قیام ...

دکتر چرا میگه کنار بیای؟

واقعا اون دکتر فکر نمیکنه شما هم ممکنه عصبی پرخاشگر یا افسرده بشی ؟

یا بلایی سر شما یا خودش بیاره ؟

اگه دکتر رفته باشی فکر نکنم کاربلد بوده 

برو روانپزشک بدون شوهرت احتمالا دارو میده حتما یواشکی با غذا و شربت به خوردش بده

اون این همه کار کرده بعد تو معذرت بخوای؟ 

خب بهش بگو اون بره پیش خانوادش اگه تو نمیری شاید برا اینه اینجوری میکنه 

بعدم احتمالا دوست داشته بابات ماشینو بده توام قبول نکردی حرصش گرفته و سرت خالی کرده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری ک شما میگین خب مقصرایشونن اونوقت شما بری عذرخواهی؟

نمیدونم همش میگه من دیوارو واسه تو با واینکس تمیز کردم خوشحال بشی خداوکلیلی صدبار گفتم من حساسیت دارم تنم همش کهیر شده میگفت غر میزنی فکر کنم سر این عصبی شد اخه من تنها راهی که به ذهنم رسبد این بود بریم بیرون از خونه بو کمتر بشه برگردیم  

نه اگه گرسنش بود خودش یچیزی میخورد خیلی هم اهل صبحانه نیست و من واقعا لجبازی نکردم نمیتونم رو موتور ...

واسش غذا درست کن بذار رو گاز باهاش هم سرسنگین باش منت کشی هم نکن چون خیلی بد برخورد کرده 

عزیزم ب نظرم همه اینا فقط برای گرسنگی هست  از قدیم گفتن ب دوجا مردا برسی بنده ات میشن  ش ...

این چه حرفیه ؟

ی کلیشه تو نی نی سایت مد شده شکم و ....

مرد هم ادمه عقل و شعور داره حیوون نیست موقع نیاز بقیه رو تیکه پاره کنه 

مگر اینکه بیمار باشه مثل شوهر استارتر

نمیدونم همش میگه من دیوارو واسه تو با واینکس تمیز کردم خوشحال بشی خداوکلیلی صدبار گفتم من حساسیت دار ...

نه عزیزم اون خسته شذه بعدم ربطی به صبحونه خور بوذن نداره ادم یه وقتایی فشارش میوفته از گشنگی امپر میچسبونه 

بهتر بود یه چیزی بخورین و خوب بخوابین بعد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نمیدونم همش میگه من دیوارو واسه تو با واینکس تمیز کردم خوشحال بشی خداوکلیلی صدبار گفتم من حساسیت دار ...

ازاون بابت ک بخاطر خوشحال کردن شما رفته وقت گذاشته دیوار تمیز کرده نباید بی منتش میکردیو ازش تشکر میکردی ، الانم هیچکی ب اندازه خودت شوهرتو نمیشناسه و نمیدونه چی ب چیه هرطور خود صلاح میدونی و ب صلاح زندگیته همون کارو بکن

عصبی نیست اصلا  کتکت زده مگه تا الان؟

الان رفت خوابید تو قیافه بود 

اره تا حالا زده یکبار که داشت خفم میکرد 

البته منم بهش گفتم حواست هست عین بابات داری حرف میزنی اخه من حای تو رابطه جنسی هم اسم الت تناسلی نمیارم ولی این مدام داد میزد و میگفت منم گفتم عین باباتی نمیخواستم زندگیم به اینجا بکشه که کشید میدونی چرا بابا بهت گفت ج....ه چون نتونسته بود باهام رابطه داشته باشه بعد دوباره شروع کرد بابلش اعتیاد داره سر هیچی این کلمه رو راجب من و خواهر و مادرم گفته بود هربار میسوزم یادش میوفتم بیشتر از اینکه اون لحظه به باباش حرفی نزد حای بعدش گفتم اینو گفتن چرا گفتن گفت نمیدونم لابد بودی!!!!

این چه حرفیه ؟ ی کلیشه تو نی نی سایت مد شده شکم و .... مرد هم ادمه عقل و شعور داره حیوون نیست موقع ...

بخدا منم مشکل تیرویید دارم از صبح یه قرص ناشتا خوردم با همون نونی که عصر بردیم باهم خوردیم

ولش کن تازه بیدارش کنی باز دعواتون میشه میگه چرا بیدارم کردی.بزار همون سحر بیدارش کن هم اشتی کنین هم ...

اخه خیلی اینجوری شده میگه چون قهر بودم تا صبح خواب نبودم میومدی از دلم درمیاوردی 

ولی الان از طرفی هم میترسم بیدارش کنم یهو مشت بزنه تو صورتم بوکسورم هست😭لعنت به ورزشی که میره 

چند هفته پیش هم یه یارو غول تو خیابون کبود کرده بود 

الان رفت خوابید تو قیافه بود  اره تا حالا زده یکبار که داشت خفم میکرد  البته منم بهش گفت ...

به شدت نیاز داری بری پیش یه مشاور خبره و کار بلد

همین بعد تعطیلات برو

معطل نکن. این جا هیچ کمکی بهت نمیشه.

بچه دارین؟

هر موجود مذکری و نمیتونه شوهر باشه خانوما دقت کنید تو انتخابتون

😭به قران فقط داد میزدم من خیلی بیکسم فقط میخوام پشت و پناهم باشی فقط خواستم بهت تکیه کنم دیوونه شده بود موتور پرت کرده بود وسط خیابون م

دکتر چرا میگه کنار بیای؟ واقعا اون دکتر فکر نمیکنه شما هم ممکنه عصبی پرخاشگر یا افسرده بشی ؟ یا بل ...

رفتم میگفت باید با اخلاق های بدش کنار بیام چون خوبی هم زیاد داره کلا یه روزایی فرشتس یه روزایی هیولا