2777
2789
عنوان

روز دوم عید دعوامون به تهدید و داد وبیداد تو‌خیابون کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 122 پست
واسش غذا درست کن بذار رو گاز باهاش هم سرسنگین باش منت کشی هم نکن چون خیلی بد برخورد کرده 

گفتم بابات اینارو گفته و گفته چون خودش معتاده چون مشکل جنسی داره😢😢😢

بقران نمیدونم چرا اینارو گفتم بعدش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عصبی بودن تعریف دیگه ای داره این نشون میده به شدت خشم داره تو وجودش

از من؟

ممکنه دیروز که رفته خونه پدرش راجب من چیزایی بهش گفته باشن؟چون پدر مادرش اخرین بار بهش جلو خودم گفتن باید طلاقش بدی

از من؟ ممکنه دیروز که رفته خونه پدرش راجب من چیزایی بهش گفته باشن؟چون پدر مادرش اخرین بار بهش جلو خ ...

خیر 

تو وجودش یعنی کلا آدم خشمگینی هستش

فقط یه مشاور خبره می خوای تو

این طور دعواها پایان خوبی نداره

دلم میخواد برم بیدارش کنم معذرت خواهی کنم یچیزی باهم بخوریم همش از خاطره های خوبمون بگیم تصویر لعنتی امروز از ذهنم پاک بشه 

ولی خوابه خوابه و میدونم تا من پیشقدم نشم این قهر تا یکماه هم ادامه پیدا میکنه

شاید این رفتاراش کارمای رفتارای بابام با مامانمه 

شاید دیروز که رفته خونه پدرش فامیلای مادرش بودن و هوایی شدهشاید باز مادرش گفته اگه این دخترو میگرفتی الان هممون دور هم بودیم

یا شایدم منه خره تقصر دارم نمیدونم دلم پره دیشب داشتم فکر میکردم چقدر دلم رابطه میخواد و چقدر سرده این ادم 

خیر  تو وجودش یعنی کلا آدم خشمگینی هستش فقط یه مشاور خبره می خوای تو این طور دعواها پایان خو ...

خیلی میترسم یا جلوچشم خودم خودشو میکشه یا اول خودمو و بعد خودشو چند بار اینو گفتههههه میترسم بخدا پدر که ندارم اونم بدتر از این عین شمر افتاده به جونم مادرمم که خودش با پنجاه سال سن یه روز خوش ندیده اخه مشاور از کجا پیدا کنم الان یه مشاور دارم میرم میگه باید کنار بیام باشرایط بعدم همسرم پاشو تو اتاق مشاوره نمیزارهه

خب شما که حساسیت داری از اول نمیذاشتی تمیز کنه 

حرف تو سرش نمیره خدا هم بیاد پایین کاری که بخپاد بکنه میکنه منم گفتم پاپیچش نشم بکنه نهایت میریم بیرون درو باز میزارم بوش میره 

خیلی میترسم یا جلوچشم خودم خودشو میکشه یا اول خودمو و بعد خودشو چند بار اینو گفتههههه میترسم بخدا پد ...

پس به جدایی فکر کن

نترس 

مردی که اون طوری لباس هاش رو تو خیابون در میاره، درست نخواهد شد هیچ وقت. 

از هیچی نترس

بچه داری؟

اخ چقدر دلم گرفته امشب کاش میشد داد بزنم بگم من بخاطر تجربه آزارجنسیم تو کودکیم از همه بدم میومد تو اومدی منه نوجونو عاشق خودت کردی بخاطرت با یه دنیا جنگیدم خانوادت خوردم کردن باز ساختم زندگیو با کمک های مامانم مامانی که هیچ وقت صدای خنده هاشو نشنیدم بخاطر بابای عصبی دوقطبیم منی که خواهر نوجوونمو بخاطر دعواهای خونومون از دست دادم وتو خونه خودکشی کرد اخه لعنتی من چیزی برای از دست دادن ندارم پیگه جز اشک های مامانم چیزی دیگه برام مهم نیست کاش میشد منم بمیرم بدونه اینکه مامانم بویی ببره کاش قبل مردنم یه بار خنده های مامانمو ببینم کاش یه روزی برسه تو این خونه تو این زندگی اینقدر غصه نداشته باشم کاش من هیچوقت به دنیا نمیومدم

پس به جدایی فکر کن نترس  مردی که اون طوری لباس هاش رو تو خیابون در میاره، درست نخواهد شد هیچ ...

مشاور اولم همینو بهم میگفت

چند ماه بود حالش خوب شده بود 

بچه ندارم ولی میخواستم بگم بچه دار بشیم اخه دلم پرمیکشه واسه بچه

پس به جدایی فکر کن نترس  مردی که اون طوری لباس هاش رو تو خیابون در میاره، درست نخواهد شد هیچ ...

چقدر کارایی که بابام با مامانم کرده بود داره سر من که دخترشم میاد حالا منم باید مثل مامانم به جدایی فکر کنم 😢

چقدر آدمها عین دومینو بهم وصلن چقدر کارما حقیقت داره 

ولی منم عین مامانم جداشم پدری ندارم که حامیم باشه