2777
2789

ابتدا وارد تنظیمات شوید

گزینه مدیریت عمومی (برای سامسونگ ) 

گزینه تاریخ و ساعت را انتخاب کنید 

زمان و تاریخ خودکار را غیر فعال کنید 

گزینه تنظیم ساعت را انتخاب کرده 

و زمان را تنظیم کنید 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اگر خواستید با عکس هم براتون توضیح میدم 😊

آدم هایی که دوستـ♥شون داریم سرمایـــه مـا هستند 🍓🦋                      بهشون که فکر میکنیــــم 🤔🌈 قوی میشیمــــ💪😍                                   چه باشن چه نباشن 🌨☄️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایم مدیریت عمومی کجاست

وارد تنظیمات که بشید اون اخر شاید یه اسم دیگه داشته باشه اما زیرش حتما باید نوشته باشه تاریخ و زمان 

آدم هایی که دوستـ♥شون داریم سرمایـــه مـا هستند 🍓🦋                      بهشون که فکر میکنیــــم 🤔🌈 قوی میشیمــــ💪😍                                   چه باشن چه نباشن 🌨☄️
ساعت این تاپیک پس چرا۲۲ هست؟

این کاری که شما انجام دادید فقط برای تنظیم ساعت موبایل بودیم اما داخل سایت و برنامه ها ساعت جلو هست

آهان،چه بدچرااینجوریه

فک کنم ساعت سایت ها و برنامه ها روی تنظیم خودکار هست